Print this Post


  ALRO Slatina donează 300.000 lei pentru sănătatea din România

  Având în vedere incidentele care s-au produs, în ultima perioadă, în unități spitalicești din țară, provocate de lipsa sau a suprasolicitării aparaturilor necesare pentru tratarea pacienților infectați cu Covid 19, ALRO Slatina pune umărul la buna desfășurare a trei astfel de unități din România.

  Recent, ALRO Slatina a donat câte 100.000 lei pentru trei spitale din țară. Este vorba de sponsorizarea Fundației „Prof. Dr. Matei Balș” din București, în vederea susținerii activităților desfășurate în cadrul Secției 10 – Prof. dr. Monica Luminos, din cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. dr. Matei Balș”.

  ALRO a ales să sponsorizeze Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și tropicale „Dr. Victor Babeș” din București, cu suma de 100.000 lei, pentru buna desfășurare a activității acestuia. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de echipamente medicale, mijloace fixe, reactivi, combustibil, reparații și montări posturi de oxigen medicinal, achiziții filtre hote laborator etc.).

  Și Spitalul Județean de Urgență Slatina primește 100.000 lei, sumă necesară pentru asigurarea, în condiții de maximă siguranță și securitate a activității medico-sanitare, precum și asigurarea tuturor condițiilor de prevenire a incendiilor și dotarea spitalului cu materiale specifice situațiilor de urgență, în contextul generat de virusul grupal Sars-CoV 2.

  Dragoș Sîrghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/alro-slatina-doneaza-300-000-lei-pentru-sanatatea-din-romania/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *