AcasăPoliticaAm fost împreună și continuăm împreună cu senatorul Ion Toma

Am fost împreună și continuăm împreună cu senatorul Ion Toma

Așa cum am tot consemnat în ziarul nostru, în ultimul timp, personalitatea senatorului Ion Toma și modul său de a fi alături de comunitățile rurale ale județului Olt nu s-au estompat deloc în mintea primarilor noștri. Săptămâna aceasta despre domnia-sa ne-a vorbit primarul comunei Vulturești, Gheorghe Treanță, un om serios, cu o experiență administrativă de aproape patru mandate în fruntea primăriei. Iată ce ne-a spus:

ion toma 580
Ion Toma

„Ca primar, m-am străduit întotdeauna să mă achit de atribuțiile mele administrative, fără să intru în vreun fel în luptele politice interne de la vârf ale partidului din care fac parte. Mi-am făcut datoria. Vă dați seama că, în cele aproape patru mandate, pe care eu le-am parcurs ca primar, s-au schimbat atâtea personalități atât în fruntea partidului (PSD – n.r.!), cât și la conducerea CJ și Prefectură. Eu, salariații mei și consilierii locali am respectat legile țării și am avut relații bune cu toți cei care ne-au condus ierarhic, la toate nivelurile.

Cu d-l senator Toma am avut întotdeauna o relație specială de bună colaborare, și atunci când era liderul nostru politic, dar și atunci când n-a mai fost. Funcțiile sunt trecătoare, iar oamenii trebuie să rămână oameni… Arhitectura politică de astăzi, și aici mă refer la coaliția PSD – UNPR – PC, precum și poziția de la vârf a d-lui senator, îmi permite mie, dar și tuturor colaboratorilor mei, să ne menținem în această notă de colaborare și respect reciproc. Am fost împreună și continuăm împreună cu senatorul Ion Toma!”

Dumitru SÂRGHIE


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments