AcasăEditorialAndrei Iordache o caută cu lumânarea...

Andrei Iordache o caută cu lumânarea…

De-a lungul carierei sale politice și administrative, dr. Andrei Iordache a fost un răsfățat al sorții. Adulat de toate partidele din spectrul nostru politic, ridicat în slăvi de presa locală (inclusiv de LINIA ÎNTÂI), pentru șarmul, boemia, cultul prieteniei de care a dat și dă dovadă, dar și pentru inteligența cu care a socializat și socializează cu societatea civilă, lui Andrei Iordache i s-au iertat toate: traseismul politic, gesturile spectaculoase de a le arăta cătușele tuturor adversarilor și prietenilor politici, în funcție de partidul la care activa în momentul respectiv, i s-au trecut cu vederea toate nesăbuințele, iar Dumnezeu, în generozitatea Sa, l-a iertat și de alte păcate lumești…

andrei iordache 729Astfel iertat din toate părțile, el a înregistrat la activ sinecură după sinecură: director al Taberelor Școlare, director DSP Olt, director Spital Pneumoftiziologie Scornicești, director Spitalul Județean Slatina și, apoi, iar director DSP Olt… și, cu siguranță, am uitat noi ceva… A fost și este, ca să zicem așa, metaforic, cel mai iubit dintre pământeni!

Auzim acum că Andrei Iordache este invitat de Darius Vâlcov să ocupe un post „gras” în Guvernul „savantei de renume mondial”, Viorica Vasilica Dăncilă.

Domnule Andrei Iordache, îți dăm un sfat în numele amiciției noastre: nu te du în gura lupului! Acolo nu te mai apără nimeni: nici partidul, nici presa, nici așa-zișii prietenii precum Vâlcov, nici Dumnezeu! De acolo, scapă cine poate, cum zicea fariseul Victor Ponta. Dacă pleci… ne va fi dor de tine!

Dumitru Sârghie


RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments