AcasăActualitateAngajații ALRO/ALUM care se vor vaccina vor primi câte o zi liberă,...

Angajații ALRO/ALUM care se vor vaccina vor primi câte o zi liberă, pentru fiecare doză de vaccin primită, și 100 de lei net

Conducerea ALRO vine în sprijinul salariaților săi, prin punerea la dispoziție a vaccinului împotriva virusului COVID-19. Astfel, în cadrul Centrului de Vaccinare amplasat în incinta ALRO SA Slatina, salariații primesc doze gratuite de vaccin. Pe lângă acestea, ei vor primi, din partea conducerii societății, câte o zi liberă, pentru fiecare doză de vaccin primită, și 100 de lei net după prima doză.

„Având în vedere creșterea alarmantă a numărului de persoane infectate cu COVID-19 și riscurile asociate la care se expun persoanele nevaccinate, începând cu data de 21 octombrie 2021, toți angajații ALRO/ALUM care se vor vaccina, vor primi câte o zi liberă, pentru fiecare doză de vaccin primită, și 100 de lei net după prima doză.

Încercăm să facem, în așa fel încât, să scăpăm de pandemie.

În cadrul ALRO, sunt peste 60% persoane vaccinate și aproximativ 900 de persoane nevaccinate. Am mai avut o campanie de vaccinare și am vaccinat peste 1600 de persoane. Toate costurile de organizare, plata medicilor, utilitățile etc. au fost suportate de noi, în totalitate, adică de ALRO SA.

La centrul nostru, au fost vaccinați și toți cei care au dorit de pe platforma industrială Slatina”, a declarat Gheorghe Dobra, director general ALRO SA.

Dragoș Sîrghie

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments