AcasăActualitateAngajații Loctrans din Slatina vor merge în școli, în vederea eliberării de...

Angajații Loctrans din Slatina vor merge în școli, în vederea eliberării de abonamente gratuite

Pentru a veni în sprijinul elevilor, angajați ai societății de transport public în comun Loctrans din Slatina vor merge în școli, în vederea eliberării de abonamente gratuite.

„Am luat decizia de a merge noi în scoli, pentru a elibera abonamentele, astfel nu-i mai punem pe elevi pe drumuri. De luni (11 septembrie a.c. – n.r.), odată cu începerea noului an școlar, echipele Loctrans vor porni cu școlile cele mai mari, urmând să ajungem în tot orașul. Tot de luni, se reia cursa specială pentru elevi, cu autobuze electrice, ca de altfel toată flota, în acest moment”, a declarat Emil Popa, director Loctrans.

Cursa specială pentru elevi va avea plecarea din Piața Gării, cu stații aproape prin tot orașul, până la Colegiul National „Radu Greceanu”, stație nou înființată.

Pentru eliberarea unui abonament pentru transportul în comun, elevii pot să meargă în cele două puncte ale societății de transport public, fostul Liceu de Construcții de pe strada Drăgănești nr. 25 B, sau de la casieria situată pe bulevardul A.I. Cuza, cu o copie de pe cartea de identitate, dacă au peste 14 ani, sau cu o copie a cărții de identitate unuia dintre părinți și cu carnetul de elev vizat.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments