AcasăActualitateAnunț public privind decizia etapei de încadrare U.A.T. COMUNA REDEA

Anunț public privind decizia etapei de încadrare U.A.T. COMUNA REDEA

ANEXA 5.J la procedură

U.A.T. COMUNA REDEA, titular al proiectului „Noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum la nivelul UAT Redea”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Olt, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum la nivelul UAT Redea” propus a fi amplasat în comuna Redea, extravilan, nr. cad. 56414, județul Olt.

Proiectul deciziei de încadrare motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroșanu, nr. 3, județul Olt, în zilele de luni – vineri, între orele 800 – 1400 , precum și la următoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M. Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments