AcasăEvenimentASIROM VIG și-a inaugurat noul sediu din Slatina

ASIROM VIG și-a inaugurat noul sediu din Slatina

Agenția de Asigurări ASIROM Vienna Insurance Group (ASIROM VIG) și-a deschis un nou sediu modern în Slatina, mai exact pe bulevardul Nicolae Titulescu nr. 47 A. Inaugurarea noului sediu a avut loc joi, 24 aprilie a.c., în prezența președintelui ASIROM VIG – Mariana Diaconescu, Marin Gubandru – director de vânzări Sucursala Dolj-Olt ASIROM, Dragoș Călin – membru directorant, Dan Tudoroiu – director rețea vânzări București și pe regiunea Sud-Vest ASIROM, George Ionică – manager corporate Olt și Dolj, Paul Stănescu – președintele Consiliului Județean Olt, precum și alte personalități din administrația județului Olt și din parlamentul României.

asirom 3Au mai fost prezente și alte persoane din conducerea companiei, reprezentanți ai societăților de brokeraj, oameni de afaceri, principali clienți și parteneri ai sucursalei Dolj-Olt.

„Suntem încântați să ne aflăm aici, la inaugurarea noului sediu al ASIROM Vienna Group, și vreau să vă anunț că strategia noastră, pe termen lung, presupune o rețea teritorială puternică, fapt pentru care sediile noi și moderne deschise în anumite locații vin să susțină această strategie. Serviciile de calitate pe care le oferim clienților noștri încep de la intrarea în fiecare agenție ASIROM și continuă pe parcursul întregii valabilități a contractului de asigurare”, a declarat Mariana Diaconescu, președintele ASIROM Vienna Insurance Group.

Și Marin Gubandru a spus câteva cuvinte despre ceea ce își propune ASIROM, prin deschiderea sediului din Slatina:„Ne propunem in mod fundamental să reluăm asigurările periferic către persoanele fizice. Dorim să sporim forța de vânzare. Astfel, vom reuși să facem consilieri de vânzări și agenți de vânzări în mediul rural”.

asirom 2Trebuie amintit și faptul că, de peste 20 de ani, ASIROM este o companie de asigurări modernă, apropiată de nevoile oamenilor, care oferă produse accesibile și care îi încurajează pe oamenii de rând, oferindu-le confortul și siguranța de care au nevoie. De asemenea, ASIROM oferă soluții viabile clienților săi, adaptându-și produsele și tarifele la tendințele pieței și respectându-și, astfel, obligațiile asumate, prin contractele de asigurare. În anul 2007, ASIROM s-a alăturat Grupului Vienna Insurance, lider pe piața de profil din Europa Centrală și de Est.

Mariana Diaconescu, președinte ASIROM:

Suntem și mai aproape de români, în județul Olt, în Slatina!asirom 4

În primul rând, vă mulțumesc pentru invitația pe care mi-ați adresat-o. Mulțumesc invitaților d-voastră că ne-au făcut onoarea să viziteze noul sediu al agenției din Slatina, județul Olt. Pentru noi, este un moment deosebit, deoarece astăzi inaugurăm acest sediu minunat, de care d-l director Gubandru s-a ocupat cu multă atenție. Ne punem foarte mari speranțe în dezvoltarea activității de asigurări pe care noi o desfășurăm în acest județ. ASIROM este una dintre cele mai mari companii de asigurări din România. Este membră a Vienna Insurance Group (ASIROM VIG), cel mai mare grup de asigurări din Europa Centrală și de Est. Probabil că cea mai importantă caracteristică a acestei companii este, de fapt, continuitatea istorică pe care o are în România și, mai ales, în județele din sudul țării. Știți că ASIROM este compania care a urmat unicei companii de asigurări din România, în perioada postbelică. Am fost mereu aproape de români și, astăzi, suntem și mai aproape de români, în județul Olt, în Slatina, cu ajutorul acestui spațiu modern. Nu în ultimul rând, aș dori să le mulțumesc invitaților d-voastră, d-le director, d-lui președinte al Consiliului Județean, d-lui Iordache, membru al Parlamentului României și celorlalți invitați, pentru onoarea pe care ne-au făcut-o, să fie prezenți, în acest moment deosebit din viața companiei noastre și să dorim ca și cu sprijinul dânșilor să putem dezvolta activitatea de asigurări. De asemenea, doresc să mulțumesc și celorlalți invitați, intermediarilor, colaboratorilor noștri și clienților, care sunt alături de noi, în permanență. Doresc mult succes activității acestei agenții.

ASIROM a fost, rămâne și va fi unul dintre cei mai mari asiguratori agricoli ai României. Iar sudul României este una dintre zonele cele mai dezvoltate din punct de vedere agricol. Deci, strategia noastră este să dezvoltăm asigurările agricole, în această zonă a țării.

Marin Gubandru, director de vânzări, sucursala Dolj-Olt ASIROM:

ASIROM a fost și va rămâne cel mai important brand în acest domeniu al asigurărilor…

Dorința noastră a tuturor și, în special, a mea și a colectivului tânăr și nou pe care l-am creat a fost să ne orientăm către conturi noi și, mai ales, să mergem spre zona în care daunalitatea să nu fie foarte mare. Pentru că județele Dolj și Olt sunt județe agricole, în mod excepțional, ne vom adresa și acestui segment foarte mare. Ceea ce ne propunem, în mod fundamental, este să reluăm asigurările către persoanele fizice. Vor fi niște produse spectaculoase. În timp, vom reveni cu adresabilitate foarte importantă mediului rural. De aceea, sporim și forța de vânzare, alergăm în permanență, avem o colaborare cu toți primarii din cele două județe, în special din Olt. Astfel, vom reuși să facem și agenți de vânzări în mediul rural. În plus, ne vom adresa și persoanelor fizice. În România, ASIROM a fost și va rămâne cel mai important brand în acest domeniu al  asigurărilor…”

asirom 1Paul Stănescu, președinte CJ Olt:

Vă veți bucura de tot sprijinul nostru!

„Este un moment de bucurie pentru d-voastră. Una dintre cele mai mari agenții de asigurări din țară își deschide o agenție în Olt, la Slatina. Vă veți bucura de tot sprijinul nostru. Cunoscându-vă foarte bine, d-le Gubandru, știu că sunteți un om de inițiativă și un manager foarte bun. Sunt convins că veți avea o reușită în Olt. Sper, în continuare, să lucrăm foarte bine. Pentru noi, este foarte important orice loc de muncă pe care d-voastră îl creați în județul Olt. Sperăm să vină, nu neapărat altă firmă de asigurări, dar cât mai mulți investitori în județul nostru. Vă doresc mult succes.”

LINIA ÎNTÂI


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments