AcasăActualitateASIROM VIG și-a inaugurat noul sediu din Slatina

ASIROM VIG și-a inaugurat noul sediu din Slatina

Agenția de Asigurări ASIROM Vienna Insurance Group (ASIROM VIG) și-a deschis un nou sediu modern în Slatina, mai exact pe bulevardul Nicolae Titulescu nr. 47 A. Inaugurarea noului sediu a avut loc joi, 24 aprilie a.c., în prezența președintelui ASIROM VIG – Mariana Diaconescu, Marin Gubandru – director de vânzări Sucursala Dolj-Olt ASIROM, Dragoș Călin – membru directorant, Dan Tudoroiu – director rețea vânzări București și pe regiunea Sud-Vest ASIROM, George Ionică – manager corporate Olt și Dolj, Paul Stănescu – președintele Consiliului Județean Olt, deputatul Florin Iordache, primari ai județului Olt, printre care Doru Marineață – Bălteni, Florin Tiutiu – Nicolae Titulescu, Tudor Udrescu – Piatra-Olt. Au mai fost prezenți și persoane din conducerea companiei, reprezentanți ai societăților de brokeraj, oameni de afaceri, principali clienți și parteneri ai sucursalei Dolj-Olt.

asirom 2„Suntem încântați să ne aflăm aici, la inaugurarea noului sediu al ASIROM Vienna Group, și vreau să vă anunț că strategia noastră, pe termen lung, presupune o rețea teritorială puternică, fapt pentru care sediile noi și moderne deschise în anumite locații vin să susțină această strategie. Serviciile de calitate pe care le oferim clienților noștri încep de la intrarea în fiecare agenție ASIROM și continuă pe parcursul întregii valabilități a contractului de asigurare”, a declarat Mariana Diaconescu, președintele ASIROM Vienna Insurance Group.

Și Marin Gubandru a spus câteva cuvinte despre ceea ce își propune ASIROM, prin deschiderea sediului din Slatina:„Ne propunem in mod fundamental să reluăm asigurările periferic către persoanele fizice. Dorim să sporim forța de vânzare. Astfel, vom reuși să facem consilieri de vânzări și agenți de vânzări în mediul rural”.

Trebuie amintit și faptul că, de peste 20 de ani, ASIROM este o companie de asigurări modernă, apropiată de nevoile oamenilor, care oferă produse accesibile și care îi încurajează pe oamenii de rând, oferindu-le confortul și siguranța de care au nevoie. De asemenea, ASIROM oferă soluții viabile clienților săi, adaptându-și produsele și tarifele la tendințele pieței și respectându-și, astfel, obligațiile asumate, prin contractele de asigurare. În anul 2007, ASIROM s-a alăturat Grupului Vienna Insurance, lider pe piața de profil din Europa Centrală și de Est.

LINIA ÎNTÂI


1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments