AcasăActualitateAsociația Clubul Antreprenorilor Olt – workshop „Gândirea critică”, susținut, la Slatina, de...

Asociația Clubul Antreprenorilor Olt – workshop „Gândirea critică”, susținut, la Slatina, de prof. univ. dr. Dumitru Borțun

Asociația Clubul Antreprenorilor Olt a organizat, marți, 7 februarie 2023, workshopul „Gândirea critică”, susținut de prof. univ. dr. Dumitru Borțun. La eveniment au participat 25 de antreprenori locali, din diverse domenii de activitate.

S-a dezbătut conceptul de gândire critică, procesul de analiză și evaluare a unei informații și a raționamentului din spatele acestuia, care își are originile în filosofia greacă și este una dintre pilonii dezvoltării pe toate direcțiile: profesională, personală, viața de familie etc.

„M-am bucurat să vin, aici, la Slatina, unde m-am întâlnit cu tineri entuziaști, care vor să își perfecționeze activitatea. Mulți manageri nu înțeleg că o decizie nu este suficientă să fie corectă, trebuie, neapărat, să fie corectă și, pentru asta, ai nevoie să ai mintea limpede”, a declarat prof. univ. dr. Dumitru Borțun.

Clubul Antreprenorilor și-a dorit să aducă, la aceeași masă, oameni care își doresc să găsească soluții pentru problemele întâmpinate în business, dar sunt atenți și la problemele comunității de care aparțin.

„Organizăm, în fiecare lună, workshopuri, conferințe, pe teme variate, astfel încât, să acumulăm cunoștințe noi, care ne vor ajuta în dezvoltarea noastră, ca antreprenori. Mediul de afaceri are nevoie constantă de educație și punem preț pe participarea activă, la astfel de întâlniri”, a spus Dan Preda, președintele Asociației Clubul Antreprenorilor Olt.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments