AcasăPoliticaAtât pe 2 noiembrie, cât și pe 16 noiembrie, vom vota doar...

Atât pe 2 noiembrie, cât și pe 16 noiembrie, vom vota doar Victor Ponta

Marți, 21 octombrie a.c., Minel Prina, vicepreședinte PSD Olt și primarul Municipiului Slatina, a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a vorbit despre pragmatismul de care trebuie să dea dovadă locuitorii județului Olt, la votul din 2 și 16 noiembrie a.c., atunci când vor trebui să aleagă pe cine vor în fruntea țării.

„Ce să alegem pe 2 și 16 noiembrie? Pe cei care au tăiat pensiile și salariile sau au abandonat proiectele pentru orașul nostru? Știți foarte bine cât am stat în stand-by pentru bazinul de înot, pentru sala de sport… În momentul de față, putem spune că am demarat aceste lucrări și nu cred că ne dorim ca, după 16 noiembrie, să se sisteze. Sau să votăm cu cei care au mărit salariile și pensiile, le-au reîntregit și au mărit veniturile persoanelor cu venituri reduse, să votăm persoana care a avut încredere în slătineni și a pus în Guvernul României doi miniștri din Slatina? Eu cred că răspunsul e unul singur, atât pe 2 noiembrie, cât și pe 16 noiembrie, vom vota doar Victor Ponta. Tocmai de aceea, noi mizăm pe pragmatismul slătinenilor și al oltenilor. Trebuie să votăm, la aceste alegeri, pragmatic. Slătinenii sunt invitați să voteze pragmatic, cu cei în care cred că le vor aduce cât mai multe lucruri în casa lor, investiții care creează locuri de muncă.

minel prinaNiciodată nu s-a vorbit atât de intens, cum se vorbește în momentul de față, despre o centură, despre o autostradă care să lege Piteștiul de Craiova, cu atât mai mult, cu cât, în ultimul timp, s-a ajuns la concluzia pe care noi o știam cu toții. Eu nu cred că slătinenii vor mai aștepta încă o tură, vor aștepta să se mai ivească o ocazie ca asta, peste cinci ani sau Dumnezeu știe când. Îi invit să voteze Victor Ponta, candidatul susținut de PSD, UNPR și PC, pentru că este singura soluție în momentul de față viabilă pentru slătineni și pentru olteni”, a declarat Minel Prina.

Un alt punct pe ordinea de zi a acestei întâlniri a fost cel referitor la ultimele declarații ale lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la președinția României, referitoare la casele pe care le-a dobândit, în perioada când acesta a fost profesor. Minel Prina este de părere că, prin acele declarații, Klaus Iohannis a jignit profesorii, cerându-i să-și ceară scuze acestora, în special celor din județul Olt, care, în ultimii ani, prin munca lor cinstită la catedră, nu au putut să-și cumpere nici măcar o locuință.

„Nu cred că ne putem lăsa păcăliți de Iohannis, care aduce atâtea jigniri, cel puțin asupra profesorilor și, pe această cale, aș vrea să îi solicit să își ceară scuze față de profesorii din Slatina, față de profesorii din județul Olt. Știu foarte mulți profesori care, în ultimii 10 sau 20 de ani, nu au reușit să își cumpere măcar o casă de pe urma meseriei de profesor, darămite șase case, precum d-l Iohannis. M-am săturat de explicațiile lui! Să se hotărască o dată ce explicații dă pentru cele șase case pe care le are, totul trebuie să fie foarte clar și, din acest punct de vedere, pentru că aduce jigniri profesorilor cinstiți”, a spus vicepreședintele PSD Olt.

Ionuț DUMITRESCU


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments