AcasăActualitateAu început înscrierile pentru cele 5093 de posturi de soldat/ gradat profesionist,...

Au început înscrierile pentru cele 5093 de posturi de soldat/ gradat profesionist, seria I 2024. În județul Olt, sunt disponibile 19 locuri!

Biroul de Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Olt, structură specializată în cadrul Ministerului Apărării Naționale, care se ocupă de informarea profesiei militare și recrutarea candidaților pentru cariera militară, aduce la cunoștința celor interesați că au început înscrierile pentru cele 5093 de posturi de soldat/ gradat profesionist, seria I 2024.

În județul Olt, sunt disponibile 19 locuri, la Batalionul 22 Infanterie „Romanați”, Batalionul 325 Artilerie „Alutus” și Batalionul 1 Instrucție Olt. Termenul limită de înscriere 1 martie 2024. Termenul limită pentru probele de selecție este 4 martie 2024. Termenul limită pentru examinarea medicală este 8 martie 2024. Termenul limită pentru întocmirea dosarelor este 22 martie 2024.

Pentru locurile disponibile în unitățile militare din județul Olt și locurile disponibile la nivel național, activitatea de înscriere, recrutare și selecție se desfășoară la unitățile beneficiare.

Centrul Militar Județean Olt execută recrutarea pentru structurile militare care nu au posibilitatea derulării procesului de recrutare și anume Direcția Domenii și Infrastructuri, Direcția Medicală, Centrul de Operații Psihologice, C.S.A. Steaua, Universitatea Națională de Apărare, Academia Tehnică Militară și Agenția de Informații Geospațiale a Apărării.

Informații suplimentare se pot obține la telefoanele (BIR) 0249/412031 sau (OSU) 0249/431255, precum și pe site-ul oficial al Ministerului Apărării Naționale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro.

Lista funcțiilor pentru care se organizează concurs, precum și criteriile specifice de recrutare și selecție pentru fiecare armă, serviciu sau specialitate militară poate fi consultată la Biroul Informare-Recrutare din cadrul Centrului  Militar Județean Olt, la U.M. 01252 Caracal și la U.M. 02628 Caracal.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments