AcasăPoliticaAzi: Radu Orzață, candidat PP-DD la Parlamentul European

Azi: Radu Orzață, candidat PP-DD la Parlamentul European

Unul dintre slătinenii noștri, care aspiră la demnitatea de membru al Parlamentului European de la Bruxelles, este ing. Radu Orzață, important lider central al PP-DD. Domnia-sa a rămas alături de Dan Diaconescu și de idealurile politice cu care cei doi au plecat – de la bun început – la drum.

Faptul că este un tânăr educat și îi are pe cei șapte ani de acasă a fost, cu prisosință, demonstrat de domnia-sa la alegerile locale din 2012, atunci când a candidat pentru fotoliul de primar al Slatinei. La atacurile și murdăriile pe care le-au îndreptat hoardele useliste asupra sa, Radu Orzață nu a răspuns cu aceeași armă, preferând o campanie electorală curată, civilizată și demnă de apartenența noastră la marea familie europeană.

radu orzata 579Atunci s-a văzut, de fapt, de către întreaga opinie publică slătineană, diferența de educație și cultură dintre domnia-sa și unii dintre conducătorii trupelor de USL-ași ai celorlalte formațiuni politice aliate.

Radu Orzață este un tip sincer, poate prea sincer pentru portretul politicianului de astăzi. El nu-și pune pe chip măști inutile, este un bun vorbitor al limbii lui Shakespeare și bun cunoscător al democrației occidentale. Cu siguranță, un om de calibrul intelectual al domniei-sale poate să ne reprezinte, cu cinste, atât țara, cât și județul în care s-a născut și din care a plecat spre alte orizonturi…

Dumitru SÂRGHIE

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments