AcasăBalul Pescarilor, ediția a IV-a – un real succes!
Array

Balul Pescarilor, ediția a IV-a – un real succes!

Asociația Salvați Râul Olt a organizat, sâmbătă, 19 ianuarie a.c., ca în fiecare an, Balul Pescarilor. A fost ediția cu numărul patru, o ediție care a avut o organizare la înălțime și care s-a bucurat de o prezență numeroasă a pescarilor din Slatina, din județul Olt, precum și din județele limitrofe.

Seara a început cu discursul președintelui acestei asociații importante în viața comunității noastre, Doru Mara, care le-a mulțumit pescarilor pentru implicare și pentru mobilizarea de care au dat dovadă. De asemenea, Doru Mara a mulțumit sponsorilor, fără de care activitatea asociației ar fi fost mult îngreunată.

asro 2019 netDoru Mara: Împreună, suntem mai puternici!

„Bună seara și bine ați venit la cea de-a IV-a ediție a Balului Pescarilor. Cu fiecare ediție care trece, suntem din ce în ce mai mulți, fapt care nu poate decât să mă bucure.

În cei doi ani de existență, Asociația Salvați Râul Olt, alături de sponsorii Total Fishing, Vanpes Vânătoare și Pescuit (Dințaru), Pescar Hoinar, și, nu în ultimul rând, alături de dumneavoastră, am reușit să organizăm două mitinguri pentru stoparea braconajului piscicol; interzicerea pescuitului științific în județul Olt; concursul de pescuit sportiv pentru copii «Cupa ASRO Junior»; acțiunea de ecologizare a râului Olt «Ape curate, Oameni sănătoși»; trei ediții ale Balului pescarilor, în care am avut și tombolă cu premii, constând în articole de pescuit. Luptăm, în continuare, pentru a ne bucura de această bogăție naturală pe care ne-a oferit-o Dumnezeu și de care mulți pescari nu se bucură – RÂUL OLT.

Și de această dată, sponsorii Total Fishing, Vanpes Vânătoare și Pescuit (Dințaru), Pescar Hoinar” sunt alături de noi și, așa cum v-am obișnuit, în această seară vom organiza o tombolă cu premii.

Frați pescari, încă o dată, vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi. Împreună, suntem mai puternici!”

Seara a continuat cu o tombolă, unde toți cei prezenți au tras câte un bilețel, iar norocoșii au primit premii constând, bineînțeles, în articole de pescuit.

Atmosfera de bună dispoziție a fost întreținută de formația Olimpic! Fir întins!

Dragoș Sîrghie

balul pescarilor af 2019 2 col

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments