AcasăAdministrațieBaza Sportivă „Dumitru Dobrescu” a fost inaugurată! Emil Moț: „Vă așteptăm, cu...

Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” a fost inaugurată! Emil Moț: „Vă așteptăm, cu drag, să ne bucurăm de această nouă investiție a Primăriei Municipiului Slatina!”

Vineri, 31 mai a.c., Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu”, de pe locul fostului Ștrand din Cartierul Progresu, a fost inagurată de către Emil Moț, primarul municipiului Slatina. Alături de domnia-sa au fost: Marius Oprescu – președintele Consiliului Județean Olt, Ionuț Ivan și Virgil Delureanu – vicepreședinți ai CJ Olt, viceprimarii Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, deputatul Florin Barbu – ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Liviu Voiculescu – senatorul Olt, Marius Iancu – deputatul de Olt, precum și mai mulți directori de instituții județene și șefi ai direcțiilor din cadrul Primăriei Slatina.

Baza Sportivă Dumitru Dobrescu din Slatina cuprinde un skateparc, în suprafață de 3.602 metri pătrați, o parcare, o zonă tip amfiteatru în aer liber, spații de joacă pentru copii – în suprafață de 1.067 metri pătrați, un spațiu pentru joc de șah, o fântână arteziană – în suprafață de 82 metri pătrați, alei de promenadă, spațiu pentru citit în aer liber, spațiu pentru fitnes, grupuri sanitare, un chioșc tip ciupercă și un spațiu verde de 7.442 metri pătrați.

Emil Moț, primarul Municipiului Slatina:

Vă așteptăm, cu drag, să ne bucurăm de cea mai nouă investiție a Primăriei Municipiului Slatina!

„Astăzi, 31 mai, este prima zi de deschidere a Bazei Sportive „Dumitru Dobrescu”, din cartierul Progresul, adică fostul ștrand. Mă bucur foarte mult pentru că investiția noastră a prins și prinde pentru locuitorii întregului oraș, nu numai pentru cei din Cartierul Progresul.

Avem o investiție făcută pentru toate categoriile de vârstă, începând de al cei mai mici copii, părinți, bunici, și pentru absolut toată lumea care locuiește în municipiul Slatina. Vă așteptăm cu drag, în aceste trei zile, să inaugurăm împreună acest minunat loc, să ne simțim bine împreună, să ne bucurăm de cea mai nouă investiție a Primăriei Municipiului Slatina!

Așa că, dragii mei slătineni, vă așteptăm cu drag să ne bucurăm, să ne simțim bine, vremea ne ajută, sunt trei zile superbe, cald, trei zile de vară, unde toți ne vom să ne distra și ne vom bucura de această nouă investiție a Primăriei Municipiului Slatina.

Mâine dimineață, de 1 Iunie, la 7.30, vom fi aici, vom da startul Concursului Internațional de Skating, după care la ora 9.00,  așteptăm toți copiii, cu drag, la atelierele noastre din Parcul Tineretului, unde deja este creată o tradiție, în acest sens. Avem peste 40 de ateliere unde-i așteptăm pe cei mici și pe părinți, apoi de la ora 17,00, aici în baza Sportivă „Dumitru Dobrescu”, vom începe concertele de seară. Între timp, se va desfășura și concursul de skating, care se va termina undeva în jurul orei 20.00. Așa că vom avea un weekend plin, și mâine, 1 Iunie, și duminică, 2 iunie, la fel, vom avea aici spectacole începând cu ora 17.00, până la ora 22,30. Cu drag, vă aștept, slătineni, să veniți să ne bucurăm împreună de aceste investiții ale Primăriei Municipiului Slatina! Le urez din suflet celor mici: La mulți ani, dragii noștri! La mulți ani, dragi părinți!, pentru că dacă n-ar fi părinții, n-ar fi nici copiii. Așa că vă aștept la toate activitățile, este un weekend plin, un weekend  de relaxare, avem timp frumos, avem vreme bună, trebuie doar să ne relaxăm și să ne bucurăm de orașul nostru frumos, de locurile noastre de joacă frumoase, de parcurile pe care le avem, de locurile de relaxare. Slatina arată cum trebuie, dar vă promit că va arăta și mai bine.

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt:

Este o schimbare radicală a cartierului! Slatina devine din ce în ce mai verde!

„Vedem astăzi o schimbare radicală a cartierului. Știți foarte bine că aici deja crescuse o pădure de stufăriș. Am intrat foarte greu în posesia acestui teren, pentru că el era al Ministerului Turismului și Tineretului. Iată, în acest moment, cred că avem la Slatina cel mai modern și interactiv parc din România. Îl felicit pe Emil Moț, primarul Municipiului Slatina, pentru această idee și această inițiativă.

Așa cum știți, Slatina devine din ce în ce mai verde. După ce în primul mandat, Emil Moț a făcut Parcul Tineretului, care acolo era, la fel, o paragină, fosta Unitatea Militară. Pe jumătate din acel teren deja avem un parc modern. Iată, construim de la zero un al doilea parc în Slatina, am reabilitat toate celelalte parcuri, știți foarte bine cât de bine arată. Am reabilitat Pădurea Strehareți și am redat-o slătinenilor, cred că în momentul de față suntem unul dintre cele mai verzi orașe din țară. Așa cum știți, transportul public este 98% electric, vorbim de pistele de biciclete, vorbim de iluminatul inteligent, vorbim de semafoarele inteligente care în acest moment funcționează în proporție de 80% și în perioada următoare le vom da în totalitate drumul.

Așa cum am spus-o, al începutul mandatului, atunci când Emil Moț a depus jurământul, știți că eram cu toții pe Grădiște, la sala de ceremonii, Slatina devine un oraș smart, un oraș inteligent, se dezvoltă continuu în această direcție, o direcție sănătoasă, platforma industrială este o platformă puternică, care produce foarte multe locuri de muncă, nu numai pentru slătineni, dar și pentru localitățile din jurul municipiului nostru. Felicitări domnule primar, în continuare, trebuie să mergeți în această direcție, că e o direcție bună pe care ați ales-o. Felicitări și aveți toată susținerea noastră!”

Deputatul Marius Iancu:

O investiție foarte frumoasă, mult așteptată de către slătineni!

„O investiție foarte frumoasă, mult așteptată de către slătineni. Îl felicităm pe domnul primar, știu că de mult s-a zbătut pentru obține acest teren și a face această investiție. Un parc minunat, cu multe locuri de desfășurat diverse activități. Skatepark-ul ceva unic în Sud-Estul Europei și sper că acest lucru ne va pune pe harta europeană a acestui sport. Îl felicit încă o dată pe domnul primar și am încredere că Slatina va merge în continuare spre dezvoltare.”

Deputatul Florin Barbu, ministru al Agriculturii:

Vreau să vă spun că nu am văzut un astfel de parc, în niciun județ din România

„În ultima lună am mers foarte mult în țară. Vreau să vă spun că nu am văzut un astfel de parc, în niciun județ din România. Bineînțeles, mă bucură foarte mult, pentru că eu aici am copilărit, în zona aceasta, Minulescu. Slatina e în plină dezvoltare, lucrul acesta se vede cu ochiul liber.

Sunt investiții în toate zonele orașului, că vorbim de Progresul, că vorbim de Gară, că vorbim de Centru. Sunt investiții pe care domnul primar împreună cu echipa dânsului le-a realizat. Vreau să-l felicit pe această cale și sunt convins că, în următorii patru ani, Slatina va arăta așa cum trebuie pentru că noi toți o iubim, suntem crescuți, născuți aici…”

Senatorul Liviu Voiculescu:

Îl felicit pe Emil Moț, pentru această investiție atât de benefică și necesară pentru locuitorii Municipiului Slatina

„Încep și eu prin a-l felicita pe primarul Municipiului Slatina, pe Emil Moț, pentru această investiție. Da, eu am fost primar, de comună, și știu că cea mai mare satisfacție pentru noi cei care suntem în slujba cetățeanului, este vedem pe fața cetățenilor satisfacția lucrului bune făcut. Astăzi asta vedem aici. Îl felicit pentru această investiție atât de benefică și necesară pentru locuitorii Municipiului Slatina. Este un loc minunat! Felicitări, încă o dată, administrației locale și așa trebuie să se comporte un edil care ține la cetățeni. N-am nicio emoție că și după 9 iunie Emil Moț va continua același ritm de dezvoltare a Municipiului Slatina. Îl felicit din tot sufletul.”

 A consemnat Dragoș Sîrghie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments