AcasăBilete de tratament pentru pensionarii din județul Olt
Array

Bilete de tratament pentru pensionarii din județul Olt

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat, la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 18 – 2019.

Lista cuprinde un număr de 72 bilete de tratament din unitățile hoteliere ale societăților comerciale cu care CNPP a încheiat contracte și din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A.. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 19-24 noiembrie 2019 și sunt repartizate astfel:1 bilet în stațiunea Buziaș; 15 bilete în stațiunea Căciulata; 13 bilete în stațiunea Călimănești; 3 bilete în stațiunea Covasna; 6 bilete în stațiunea Felix; 8 bilete în stațiunea Govora; 5 bilete în stațiunea Herculane; 21 bilete în stațiunea Olănești.

bilete tratament li net7Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt, până în data de 25 noiembrie 2019, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa, în data de 26 noiembrie 2019, și se vor vinde în data de 27 noiembrie 2019.

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments