AcasăPoliticaBiroul Politic Național al PNL a „bătut în cuie” candidaturile lui Emanuel...

Biroul Politic Național al PNL a „bătut în cuie” candidaturile lui Emanuel Oproiu și Mario De Mezzo, la alegerile locale din 9 iunie a.c.!

Recent, ședința Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal a pecetluit două candidaturi pentru alegerile locale din ziua de 9 iunie a.c.

Este vorba de doi liberali din județul Olt și anume prefectul Mario De Mezzo, candidat la funcția de primar al Municipiului Slatina și Emanuel Oproiu, candidat la funcția de președinte al Consiliului județean Olt, în prezent director general al Agenției Naționale a Locuinței, din cadrul Ministerului Dezvoltării.

Sub devizele „Slatina fără vătafi” și „Oltul fără mafie”, cei doi candidați sunt hotărâți să câștige aceste două poziții administrative, „pentru a schimba paradigma politică roșie a județului nostru, care este una și aceeași, de la Revoluție până în prezent!”, așa cum chiar domniile lor au declarat pentru ziarul «Linia Întâi»”.

Dumitru Sîrghie


1 COMENTARIU

  1. Decizia BPN din 31 ianuarie:

    Președintele filialei județene a PNL va candida la alegerile locale din 2024 la funcția de președinte al Consiliului Județean sau la funcția de primar al municipiului reședință de județ, în funcție de situație.
    Candidații la funcția de președinte al Consiliului Județean sau la funcția de primar al municipiului reședință de județ, care vor obține un scor politic sub scorul filialei județene/municipale, nu vor mai avea sprijinul partidului pentru o eventuală candidatură la alegeri parlamentare.
    Conducerile filialelor județene care se vor clasa pe ultimele 10 locuri în clasamentul rezultatelor la alegerile europarlamentare din 2024 (media dintre procent și numărul de voturi) vor fi dizolvate. În stabilirea clasamentului se va ține cont de ponderea populației maghiare.
    PS..Una stabilim si alta facem!!! Cand suntem seriosi si vrem votul cetatenilor? ..NICIODATA!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments