AcasăAdministrațieBrâncoveni – centru multifuncțional destinat elevilor

Brâncoveni – centru multifuncțional destinat elevilor

Comuna Brâncoveni, județul Olt, va avea un centru multifuncțional, destinat elevilor de la Școala Gimnazială «Voievod Brâncoveanu», pentru a servi masa caldă, dar și pentru găzduirea programului de repetiții al Ansamblului «Mugurașii Brâncovenilor», fiind conceput cu o sală de lectură, vestiar, sală multifuncțională, cameră tehnică, toalete.

„Continuăm să dezvoltăm comuna Brâncoveni, prin proiecte de utilitate publică, pentru viitor. Acum două săptămâni, demaram lucrările la proiectul de modernizare Cămin Cultural – Corp 2. Este vorba de un centru multifuncțional de activități, o clădire spațioasă destinată elevilor de la Școala Gimnazială «Voievod Brâncoveanu», pentru a servi masa caldă, dar și pentru găzduirea programului de repetiții al Ansamblului «Mugurașii Brâncovenilor». Este conceput cu o sală de lectură, vestiar, sală multifuncțională, cameră tehnică, toalete.

Acum două săptămâni deja au început lucrările la acest proiect. Proiectul va fi dat în exploatare, în cursul acestui an”, a declarat Ion Cheroiu, primarul comunei Brâncoveni.

Investiția se ridică la suma de 1,1 milioane lei, bani ce vor veni prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments