AcasăActualitateCălin Știrbu – câștigătorul turneului ITF Palermo la dublu și semifinalist la...

Călin Știrbu – câștigătorul turneului ITF Palermo la dublu și semifinalist la simplu

În perioada 7-11 septembrie 2022, Călin Știrbu, fiul deputatul Gigel Știrbu, a participat la Turneul de juniori ITF Palermo. La această competiție, la dublu, alături de francezul Benjamin Martin, a reușit să câștige finala, în două seturi, 6-2 și 6-2, în fața lui Lorenzo Comino și Federico Garbero (Italia).

La simplu, a pierdut, în semifinală, în fața Carlo Alberto Caniato, din Italia, cu 2-6, 2-6.

Muncă, sacrificii, sute de ore petrecute la antrenamente. Turnee zonale, turnee regionale, Circuite Naționale sau turnee internaționale câștigate, cam despre asta este vorba când aduci în discuție numele de Călin Știrbu, unul dintre cei mai talentați tenismeni pe care îi are România la categoria sa de vârstă.

Talent, determinare, spirit combativ, curaj, ambiție, muncă și dorință de câștig. Acestea sunt ingredientele care l-au ajutat pe slătineanul Călin Știrbu să atingă culmile succesului în tenisul de câmp.

„Toate aceste performanțe sunt rezultatul a ceea ce înseamnă plăcerea de a juca tenis și de a fi cât mai mult pe teren. Pentru astfel de momente, merită toate miile de ore de antrenamente. Mulțumim Ștefan Pitian, Florin Mergea și Daniel Tudorache!”, a spus Gigel Știrbu.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments