AcasăActualitateCălin Știrbu – noul campion național al României, la tenis de câmp...

Călin Știrbu – noul campion național al României, la tenis de câmp (U16)

Noi performanțe pentru tânărul tenismen Călin Știrbu. La Campionatul Național al României, U16, care s-a desfășurat anul acesta, a urcat, de două ori, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la simplu și la dublu.

Mândru de fiul său mai mic, deputatul Gigel Știrbu a declarat: „Pentru astfel de momente, merită toate miile de ore de antrenamente! Mulțumesc Ștefan Pitian, Daniel Tudorache și Florin Mergea!”.

Călin Știrbu a început sportul alb, la vârsta de 5 ani, iar după aproape 11 ani de muncă asiduă, se poate lăuda cu titluri precum: Campion Național U10, Campion Național U14, Vicecampion Național U12, Câștigător selecții naționale: U11, U13 și Membru al loturilor naționale U12, U14, U16, câștigător al Campionatelor Europene de Iarnă pe echipe 2020, câștigător al Cupei „Major”, București U18. Anul trecut, la Campionatele Naționale U16, s-a clasat pe locul III, atât la simplu, cât și la dublu.

Este component al Lotului Național al Federației Române de Tenis din 2016, iar în 2021 a fost primul an în care a intrat în circuitul ITF Junior (18 ani).

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments