AcasăActualitateCampania umanitară „Dar pentru un zâmbet” – un proiect reușit

Campania umanitară „Dar pentru un zâmbet” – un proiect reușit

Tineretul Național Liberal Olt, prin copreședintele Marian Călin (PDL), a demarat, cu ceva timp în urmă, o campanie umanitară – „Dar pentru un zâmbet” –, campanie ce a constat în donarea de haine, alimente, jucării și diverse lucruri familiilor nevoiașe din județul Olt.

Astfel, de-a lungul desfășurării acestei lăudabile inițiative, s-au strâns foarte multe lucruri necesare unor copii care nu se pot bucura, așa cum trebuie, de spiritul sărbătorilor de iarnă.

actiune tdl 4Pentru a completa darurile, Marian Călin, împreună cu Siminica Mirea – copreședinte PNL Olt (PDL) și Marian Căruntu – prim-vicepreședinte PNL Slatina (PDL), au cumpărat foarte multe dulciuri și fructe, pe care Moș Crăciun le-a împărțit copiilor.

Ca atare, ieri, 17 decembrie a.c., tineretul noului partid liberal, coordonat de Marian Căruntu și Simnica Mirea,  a poposit la două centre ale organizației TREBUIE, organizație condusă de   inimosul părinte Marin Bica.

actiune tdl 1actiune tdl 3Aici, au fost întâmpinați de către copiii din cele două centre, copii cu dizabilități, care au susținut, în fața Moșului, un spectacol de colinde și poezii.

Mulțumit sufletește de reușita acestei acțiuni umanitare, Marian Călin ne-a declarat:

„Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în această acțiune de suflet, tuturor celor care au contribuit la strângerea acestor lucruri atât de necesare pentru copii, mulțumim părintelui Bica pentru ospitalitatea de care a dat dovadă, precum și pentru ceea ce face pentru copiii cu dizabilități.

De asemenea, mulțumim copiilor pentru  sufletul lor curat și inocent, pentru candoarea și puritatea lor sufletească.

A fost o acțiune reușită și datorită sprijinului financiar acordat de d-na președinte Siminica Mirea, precum și de d-l prim-vicepreședinte Marian Căruntu! La Mulți Ani!”

Dragoș SÎRGHIE

- Advertisment -

Most Popular