AcasăActualitateCând apar întreruperi la distribuția apei potabile, Compania de Apă Olt îi...

Când apar întreruperi la distribuția apei potabile, Compania de Apă Olt îi anunță pe cetățeni prin SMS!

Începând cu luna octombrie 2016, Compania de Apă Olt a implementat un nou sistem, prin care slătinenii sunt anunați, despre întreruperea distribuirii apei potabile, prin intermediului unui SMS. Sistemul este gratuit și beneficiarii sunt cei care, în momentul în care au încheiat contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare cu Compania de Apă Olt, și-au declarat și numărul de telefon.

ca olt„Orice abonat din Slatina poate să meargă la Serviciul Contractare de la Compania de Apă Olt și să-și transmită numărul de telefon, pentru a fi anunțat, printr-un SMS, atunci când se fac lucrări de acest gen. Sunt deja câteva mii de clienți ai companiei care beneficiază de acest serviciu. Mi se pare un demers normal, iar eu am insistat, pentru acest serviciu, de luni de zile. Atât timp cât banca îți transmite, prin SMS, că trebuie să plătești rata, iar supermarketurile că au nu  știu ce ofertă, de ce să nu implementăm și noi ceva similar, la Compania de Apă”, a declarat Florea Rață, director al sediului secundar din Slatina al Companiei de Apă Olt.

Deocamdată, serviciul este implementat doar pentru abonații Companiei de Apă din Slatina, iar abonații care doresc să fie introduși în cadrul acestui sistem, pot depune o cerere la sediul din Slatina.

„Așteptăm să vedem cum funcționează și, fără doar și poate, se va extinde la nivelul întregului județ, acolo unde compania își desfășoară activitatea. Probabil că abonații au fost surprinși că au primit mesaje text, sistemul fiind implementat doar din luna octombrie. Deocamdată, clienții sunt informați, prin SMS, doar despre întreruperile planificate. Urmează să vedem cum vom proceda și atunci când există avarii, pe anumite străzi, unde putem să închidem alimentarea cu apă până la rezolvarea problemei. Studiem această problemă și, probabil că, în scurt timp, vom veni cu o soluție. Colegii de la IT lucrează și pentru reducerea timpului de transmitere a SMS-ului”, a mai spus Florea Rață.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular