AcasăActualitateCaracal – lucrări de apă și canal pe 17 km de străzi

Caracal – lucrări de apă și canal pe 17 km de străzi

Primăria Municipiului Caracal a demarat, anul trecut, programul de reabilitare a infrastructurii de apă și canal. Din acest proiect, până în prezent, s-au efectuat lucrări pe 17 km de străzi.

Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, la mulțumește cetățenilor, pentru înțelegerea de care dau dovadă, având în vedere disconfortul generat de lucrări, prin spargerea străzilor

„Le mulțumim cetățenilor care au înțeles că numai astfel pot beneficia, ulterior, de avantajele noilor tehnologii și siguranța alimentării cu apă a propriilor locuințe sau gospodării.

Urmărim, îndeaproape, stadiul lucrărilor și discutăm, permanent, cu constructorii, pentru a ne asigura că vor închide lucrările, la termenul stabilit și vor aduce străzile la stadiul de utilitate maximă, astfel încât locuitorii din zonă și cei care tranzitează zona să se bucure de confortul binemeritat.

Avem o infrastructură de apă și canal învechită, cu tronsoane date în folosință acum 70 de ani, iar spargerea lor e doar o chestiune de timp. Proiectul de reabilitare a acestei infrastructuri este o prioritate, dacă dorim să nu ajungem ca în alte orașe, cel mai mediatizat fiind chiar Bucureștiul, unde mii de locuitori rămân, frecvent, săptămâni în șir, fără apă și căldură, urmare a defecțiunilor la infrastructura învechită a rețelei de canalizare sau de apă”, a declarat Ion Doldurea.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular