AcasăCaracalenii – invitați să participe, în număr cât mare, la proiectul „CARACAL...
Array

Caracalenii – invitați să participe, în număr cât mare, la proiectul „CARACAL – Un oraș curat”

Mâine, 13 septembrie a.c., începând cu ora 14.00, Primăria municipiului Caracal organizează cea de-a doua ediție a proiectului „CARACAL – Un oraș curat!”. Se va desfășura o acțiune care presupune curățarea spațiilor verzi și strângerea de deșeuri de pe raza municipiului Caracal la care sunt invitați să participe, în număr cât mai mare, în calitate de voluntari, locuitori ai municipiului.

Proiectul vizează igienizarea și ecologizarea municipiului Caracal, protecția mediului înconjurător, conștientizarea, în rândul cetățenilor a rolului și importanței protejării arealelor naturale și implicit asupra sănătății populației.

caracal oras curatMisiunea proiectului ,,CARACAL – Un oraș curat!” este mobilizarea cetățenilor, autorităților, societății civile, companiilor private și reprezentanților mass-mediei, pentru curățarea de deșeuri a spațiului public.

Cei care vor să se alăture acestei acțiuni, se pot prezenta la sediul Primăriei Municipiului Caracal, din Piața Victoriei nr. 10, la ora 13.30, pentru înregistrare ca voluntar și pentru întocmirea formalităților de protecția muncii.

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments