Print this Post


  Casa Județeană de Pensii Olt – bilete de tratament Seria 4 – 2021.

  Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 4 – 2021. Lista cuprinde bilete de tratament din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A. și din unitățile hoteliere cu care CNPP a încheiate contracte. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 08-12 mai 2021 și sunt repartizate astfel: un bilet în stațiunea Bala; două bilete în stațiunea Buziaș; 14 bilete în stațiunea Căciulata; patru bilete în stațiunea Călimănești; 7 bilete în stațiunea Covasna; 3 bilete în stațiunea Eforie Nord; 8 bilete în stațiunea Felix; un bilet în stațiunea Govora; 7 bilete în stațiunea Herculane; 2 bilete în stațiunea Mangalia; 24 bilete în stațiunea Olănești; un bilet în stațiunea Pucioasa; un bilet în stațiunea Saturn; un bilet în stațiunea Sovata; 2 bilete în stațiunea Techirghiol și 2 bilete în stațiunea Vatra Dornei.

  Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt, până în data de 4 mai 2021, inclusiv.

  Persoanelor care nu ridică biletele de tratament le vor fi anulate alocările, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa, în data de 4 mai 2021, si se vor vinde în data de 5 mai 2021.

  De asemenea, pentru aceasta serie au rămas nealocate și sunt deja disponibile bilete de tratament în următoarele stațiuni: 12 bilete în stațiunea Amara; 23 bilete în stațiunea Bala; 2 bilete în stațiunea Buziaș; 3 bilete în stațiunea Covasna; 6 bilete în stațiunea Olănești; 5 bilete în stațiunea Pucioasa; un bilet în stațiunea Saturn și 2 bilete în stațiunea Tușnad.

  Dragoș Sîrghie   

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/casa-judeteana-de-pensii-olt-bilete-de-tratament-seria-4-2021/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *