AcasăEvenimentCătălin Rotea, primarul Orașului Balș: Îmi propun ca acest oraș să fie...

Cătălin Rotea, primarul Orașului Balș: Îmi propun ca acest oraș să fie cu adevărat un oraș european!

Cătălin Rotea, primarul ales de locuitorii orașului Balș pentru a fi în fruntea administrației publice locale, a depus jurământul, la începutul acestei săptămâni. Tot atunci, consilierii locali ai Balșului și-au preluat mandatele.

La ceremonia de investire, au fost prezenți Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, și Florin Homorean – prefectul județului Olt.

 „Sunt foarte multe lucruri pe care urmează să le implementăm, într-un timp foarte scurt, pentru că orașul Balș a stat într-o stare de lâncezeală, în ultimii 12 ani. Trebuie create locuri de muncă, trebuie pusă la punct infrastructura. Fiecare locuință din Balș trebuie să fie racordată la canalizare, apă, gaze, curent electric. Iluminatul public trebuie extins, trebuie create locuri de joacă pentru copii. Este o listă întreagă pe care le-am propus și pe care le-am discutat în campania electorală și pe care oamenii le-au agreat. Rămâne să le punem în practică.

Eu mă bucur că astăzi, o zi specială pentru mine, pentru că este și ziua în care m-am căsătorit, acum doi ani, îmi îndeplinesc un vis care începea acum patru ani și jumătate, tot pe scările acestei primării, tot alături de domnul președinte Marius Oprescu.

Spuneam atunci că mi-aș dori ca biroul meu să fie foarte aproape de locul în care m-am născut, adică tot aici la etajul unu, pentru că în 1984, aici era Spitalul Orășenesc. Îmi propun ca acest oraș să fie cu adevărat un oraș european, la standarde europene, pentru că suntem situați între Craiova și Slatina, între doi poli industriali foarte importanți și este important ca acest oraș să se dezvolte așa cum trebuie”, a declarat Cătălin Rotea.

Nu este o victorie a noastră, este o victorie a bălșenilor

A luat cuvântul și Marius Oprescu, care a vorbit despre nevoia de schimbare a orașului Balș și despre faptul că este convins de capacitățile noului primar ales – Cătălin Rotea:

„Nu este o victorie a noastră, este o victorie a bălșenilor. Vor avea o administrație publică eficientă și doar în slujba lor, a cetățenilor din orașul Balș. Cred că era nevoie de această schimbare. Cred că Balșul trebuie să iasă din izolarea în care a fost în toți acești ani, din cauza incompetenței și doar a intereselor personale. Eu sunt alături de Cătălin Rotea și voi susține Balșul ca și președinte de Consiliu Județean, în toate proiectele pe care și le propune.

Sunt convins că schimbarea se va întâmpla rapid, așa cum îl cunosc eu pe Cătălin Rotea, așa cum a demonstrat-o în ultimii trei ani, ca manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina. A fost poate unul dintre cei mai buni manageri pe care i-a avut Spitalul Slatina”.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments