AcasăAdministrațieCătălin Rotea, primarul orașului Balș: „Începem noi lucrări de investiții, pentru cetățenii...

Cătălin Rotea, primarul orașului Balș: „Începem noi lucrări de investiții, pentru cetățenii orașului Balș!”

Orașul Balș este în plină modernizare. În perioada imediat următoare, vor începe lucrări, pentru construirea unei noi școli în Româna, precum și înlocuirea gardului de la cimitirul din Româna; reabilitatea curții școlii de la Vârtina, care va avea un teren de sport, cu loc de joacă, cu părculeț pentru locuitorii din Vârtina; construirea a cinci noi locuri de joacă. De asemenea, se vor realiza lucrări de reabilitare la parcul de la Gengea, precum și băile din blocul de locuințe sociale de la G6.

„În urmă cu trei ani și jumătate, m-ați mandatat, cu votul dvs., să fiu primar al orașului Balș. Mi-am luat o serie întreagă de angajamente, la momentul respectiv, față de dvs. și, astăzi, când vorbim, 90% dintre ele sunt fie îndeplinite, fie în curs de îndeplinire. Cu toate astea, la momentul respectiv, eu nu am anticipat nevoile și dificultățile orașului și sunt multe lucruri care poate ar fi trebuit făcute mai devreme și am încercat să le prioritizez, în funcție de constrângerile bugetare ale orașului și, mai ales, știind că multe dintre aceste lucruri sunt arzătoare, pentru mulți dintre dumneavoastră.

Iată că, a venit momentul ca, într-o săptămână, maxim două, să începem noi lucrări de investiții, pentru dumneavoastră, cetățenii orașului Balș, să începem să construim o școală nouă în Româna, să înlocuim integral gardul cimitirul de la Româna, să reabilităm integral curtea școlii de la Vârtina, cu un teren de sport, cu loc de joacă, cu un mic părculeț pentru locuitorii din Vârtina, să construim cinci noi locuri de joacă, să reabilităm, integral, parcul de la Gengea, și să reabilităm, integral, băile din blocul de locuințe sociale de la G6.

Sunt lucrări pe care mi-am dorit să le încep de mult timp, dar constrângerile bugetare ale orașului nu mi-au permis. Iată că, le începem, acum. Sunt lucrări foarte importante, pentru cei care veți beneficia de ele. Ele vor fi finalizate, în două-trei luni”, a declarat Cătălin Rotea, primarul orașului Balș.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments