AcasăActualitateCătălin Ușurelu, directorul Companiei de Apă Olt, mesaj cu prilejul Zilei Gospodarului

Cătălin Ușurelu, directorul Companiei de Apă Olt, mesaj cu prilejul Zilei Gospodarului

Ziua de 20 iulie este recunoscută ca „Ziua Gospodarului” și reprezintă ziua tuturor lucrătorilor din domeniul serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din România. Această zi se află în strânsă legătură cu sărbătoarea creștină a Sfântului Proroc Ilie, care este cinstit de creștini ca fiind cel care aduce ploaia.

Astfel, de Ziua Gospodarului, Cătălin Ușurelu, director al Companiei de Apă Olt, a transmis un mesaj, în care evidențiază importanța angajaților din domeniul apei și a activităților pe care aceștia le întreprind în fiecare zi, cu implicare și pasiune, pentru a asigura o bună desfășurare și funcționare a serviciului de alimentare cu apă din județul Olt:

„Pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, este ziua noastră, a celor care lucrăm în serviciile publice de alimentare cu apă! Noi suntem aici, 24 din 24 de ore, noi asigurăm alimentarea cu apă a orașelor și comunelor unde suntem prezenți!

Nu suntem perfecți, dar suntem perfectibili, nu avem cele mai eficiente sisteme de alimentare cu apă și canalizare, dar investim, permanent, în reabilitarea și extinderea lor pentru că dorim să fim din ce în ce mai buni, mai competitivi, inovativi și să vă oferim cele mai bune servicii!

Noi, Compania de Apă Olt, suntem o echipă în slujba cetățenilor, mereu pe teren, pregătiți, la orice oră, de intervenții de cele mai multe ori dificile, comunicând, în permanență, cu beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, oferindu-le informațiile de care au nevoie și rezolvând cu promptitudine fiecare problemă.

Le mulțumesc colegilor mei, pentru toată munca depusă!

Vă mulțumesc și dumneavoastră, stimați cetățeni din comunitățile unde suntem prezenți, pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat, în caz de avarii sau lucrări de reabilitarea și extindere a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare!

 La mulți ani dragi colegi, dragi gospodari!

 Noi, Compania de Apă Olt, facem parte din fiecare comunitate!”

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments