AcasăPoliticaCetățenii județului Olt merită mult mai mult

Cetățenii județului Olt merită mult mai mult

La sfârșitul săptămânii trecute, viceprim-ministrul Liviu Dragnea – ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și președinte executiv al PSD – a fost prezent la Slatina, unde a și susținut o conferință de presă, alături de parlamentarii PSD de Olt, de Paul Stănescu – președintele Consiliului Județean Olt și președintele PSD Olt – și de Marius Oprescu – vicepreședintele CJ Olt și vicepreședinte PSD Olt.

În cadrul acestei întâlniri, Liviu Dragnea a vorbit despre încrederea sa în organizația PSD Olt, organizație care, după părerea vicepremierului, se va clasa pe primul loc la scorul adus partidului la alegerile europarlamentare și chiar la cele prezidențiale: „Este foarte posibil ca județul Olt să se claseze printre primele organizații PSD la nivel național, ba chiar pe primul loc, la aceste alegeri europarlamentare. Cred că același lucru se va întâmpla și la alegerile prezidențiale. Eu le doresc succes. Un scor bun pentru Olt este unul de peste 50%. La ce istoric are organizația Olt și la ce potențial organizațional are, sigur va lua peste 50%”.

dragnea oprescu si stanescuȘi Paul Stănescu, președintele PSD Olt, este de aceeași părere, dorindu-și un scor cât mai bun, chiar de peste 50%: „Ne dorim un scor bun, să fim printre primele organizații la nivel național. Cred, și spun asta având argumentul cel mai serios, relația PSD-ului cu cetățenii județului Olt, că vom obține un scor de peste 50%. De regulă, la europarlamentare vorbim despre un vot politic, chiar dacă există lista cu europarlamentari, oamenii vor veni să voteze o doctrină politică până la urmă”.

Referitor la zvonurile care au apărut conform cărora, banii publici vor fi alocați în funcție de rezultatele politice ale unei organizații sau alteia, Liviu Dragnea a ținut să precizeze: „Banii nu sunt la partid, sunt bani publici. Banii se alocă pe investiții, în baza unor strategii de dezvoltare. Vestea bună este că județul Olt este prins în strategia de dezvoltare a acestei țări, în strategia regională și în strategiile sectoriale de investiții cu proiecte importante, care, încet, încet, sunt în diverse stadii de realizare. Cum este autostrada Craiova-Slatina-Pitești, care este prima mare investiție ce se va realiza în județul Olt. Vor veni și altele. Cetățenii județului Olt merită toate investițiile care s-au făcut până acum, le merită pe cele care se vor face și merită mult mai mult. Sunt oameni pe care îi respect foarte mult”.

De asemenea, Liviu Dragnea a precizat  faptul că Autostrada Craiova-Slatina-Pitești va fi realizată, indiferent de stadiul lucrărilor la Autostrada Sudului, iar în luna iunie, va fi anunțat executantul lucrărilor la Autostrada Craiova-Slatina-Pitești, urmând ca, în cel mai scurt timp, investiția să fie demarată.

LINIA ÎNTÂI


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments