AcasăPoliticaCine are dreptate: pesedistul Paul Stănescu sau fostul pedelist Darius Vâlcov?

Cine are dreptate: pesedistul Paul Stănescu sau fostul pedelist Darius Vâlcov?

Într-o emisiune pe postul local de televiziune „Pătlăgica roșie” din Slatina, incomodat vizibil de prestația „eclatantă” și de „elocința” unei doamne școlite până la genunchiul broaștei, senatorul Darius Vâlcov a rostit pe gaura gurii o ploaie de enormități, minciunele, lucruri prolixe, parșivele și găunoase, arătându-le astfel slătinenilor adevărata lui valoare politică și intelectuală.

Avem convingerea că șeful lui pe linie informativă, eternul și fascinantul Dan Bălășescu, l-a chemat la ordin și i-a rupt urechile pentru incoerența și prostioarele pe care le-a debitat pe sticla propriei televiziuni.

Și, totuși, senatorul Darius Vâlcov, în calitate de membru plin al PSD Olt, a spus și un adevăr mare cât roata carului, și anume faptul că PSD Olt nu are niciun om de calibru pentru europarlamentare. „Nu avem niciun om la Olt pentru acest nivel. Știți d-voastră vreunul?”, s-a adresat Darius Vâlcov către moderatoarea îndrăgostită nebunește de propriul sine.

stanescu 560
Paul Stănescu

Laș din fire, fostul pedelist nu a mai avut curajul să susțină acest lucru și la recenta conferință de presă a PSD Olt, în fața președintelui Paul Stănescu, care a spus că partidul pe care-l conduce are mai mulți oameni pregătiți pentru examenul de la europarlamentare.

Oare cine are dreptate: pesedistul Paul Stănescu sau fostul pedelist Darius Vâlcov?

Linia Întâi

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments