AcasăInterviuCioloș va face ceea ce a mai făcut – nimic, PNL urmează...

Cioloș va face ceea ce a mai făcut – nimic, PNL urmează drumul către cimitirul politic!, a declarat Ovidiu Bunea, membru fondator al Mișcării pentru Regat și Coroană, președinte MRC Dolj

USR PLUS… iată viitorul, spun neomarxiștii. Dumneavoastră ce spuneți?

Viitorul este al vieții, iar viața înseamnă infinit în ordine. Nimic din ceea ce încalcă ordinea cosmică nu poate avea viață. Iată, de exemplu, specia noastră, „homo sapiens”, ar putea exista peste mii și mii de ani fără legile care o guvernează, fără credință, fără iubire, fără devotament?

Cine și-ar putea imagina o umanitate robotizată, când edificiul nostru este spiritual?

Indiferent de ciumă, de plagă, de război, oamenii vor fi ceea ce întotdeauna au fost, fiii iubirii. De aceea, pentru mine, viitorul este al valorilor spirituale și nu al materiei. Victoria materiei asupra spiritului este, din punctul meu de vedere, o ticăloșie menită să tâmpească niște generații.

USR este un partid neomarxist pentru că pune în centrul politicii sale materia și nu spiritul. Uitați-vă, cei de la USR sunt cei mai mari susținători ai așa zisului modernism, culmea, un modernism antagonic firii omenești, spiritualității și libertății pe care însuși Ziditorul nostru ni le-a lăsat ca legi ale vieții. Sunt de acord cu Malraux, viitorul va aparține valorilor spirituale.

Cine e, de fapt, Dacian Julien Cioloș și ce vrea el să facă pentru țară?

Este pur o părere personală. Cred că domnul Cioloș este agent al Franței. De fapt, un agent al noului socialism european, un fel de cominternist. Domnul Cioloș va face pentru România cam ceea ce au făcut Walter Roman și Ana Pauker, va aduce pe capul nostru materialismul dialectic de rit nou.

A mai fost premier, ne-a convins cu „avantajele” guvernării sale. De abia ne-am revenit de la  atâta „bunăstare”.

Evident, domnul Cioloș este o soluție la fel de proastă ca toate celelalte, pentru că scopul nu sunt oamenii și bunăstarea lor, ci interese obscure. Într-o vorbă, domnul Cioloș va face ceea ce a mai făcut – nimic.

Cum vă explicați că a ieșit președintele acestei formațiuni nedefinite ideologic,  USR PLUS,  având în vedere că PLUS-ul lui a fost un partid de limuzină?

Se vehiculează de ceva timp, în SUA,  o nouă teorie politică, prin care se spune că partidele nu ar mai trebui să aibă ideologie. La fel cu noile teorii, pe bună dreptate numite nebunești, care elimină genul la oameni. Așa este și acest partid, USR, un produs de laborator, fără gen.

Domnul Cioloș, cum spuneam, agent al socialismului european definit prin imberbul domn Macron, cel căsătorit cu  o străbunică, a fost impus ca apostol al acestui manifest împotriva spiritualității, marxismul de tip nou vehiculat în Europa de azi. Nimic spectaculos, Stalin, cel de ieri, o masă imorală de Macroni și Merkeli, azi.

Ce-i mână în luptă pe așa-zișii progresiști și ce corespondență au pe plan internațional?

Cred că există trei ramuri ale progresismului pe plan mondial, plus câteva încercări de refacere ale unor dictaturi, având la bază nostalgia unor imperii criminale.

Vorbind despre progresism, avem, în primul rând, Partidul Democrat din SUA și mișcările afiliate, cum ar fi B.L.M. În Europa există progresismul de tip Macron și Merkel, iar din China vine urâciunea urâciunilor, partidul comunist chinez, pe care eu îl văd ca epicentrul pericolului.

Ei bine, alături de Macron și ALDE, unde era și Popescu Tăriceanu afiliat, USR este parte esențială a acestei mașinării a pierzaniei.

Ce s-a ales de PNL și cum comentați jocul politic antiromânesc al chiriașului de la Cotroceni?

PNL urmează drumul către cimitirul politic. Este un organism măcinat de impostură, corupție și prostie, la fel ca toată clasa politică parlamentară.

Preluând atribute conservatoare, după ce adevărații conservatori au fost trași pe linie moartă la începutul secolului XX, vezi Titu Maiorescu, PNL a reușit să supraviețuiască. Nu va mai fi cazul, domnul Iohannis, împreună cu inteligențele Turcan, Gorghiu, Flutur etc., plus neinteligibilul Cîțu îl vor îngropa cât de curând. Domnul Iohannis a primit cele mai mari premii ale Germaniei, privită ca imperiu. De ce, că e un bun român și că moare de grija României, un stat în vârful căruia stă si pe care l-a caracterizat ca stat eșuat?

Ce e de făcut? Încotro, România?

Eu am un singur plan pentru care lupt și care are mai multe obiective. Primul obiectiv este restaurarea monarhiei și urcarea Principelui Nicolae pe Tron. Al doilea obiectiv este creionarea și consolidarea unui partid conservator care să fie strâns legat de conservatorii britanici și de Partidul Republican din Statele Unite. Al treilea obiectiv este cel economic. Cele mai importante puncte pentru mine sunt antreprenoriatul, proiectul de țară „Aeroport-autostradă-port” și sistemul energetic. Poate, cu altă ocazie, vom informa cititorii dumneavoastră despre  jaful colosal din acest domeniu și despre crima continuă pe care politicienii aflați în fruntea statului au comis-o, începând cu 1948.

Dar, cea mai importantă cauză este educația și morala. Acesta este deficitul nostru cel mai mare. Fără morală și fără educație sunt sortiți dispariției.

Dumitru Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments