AcasăEditorialCitiți pe fața lui Teodor Atanasiu fascinația lichelei liberale!

Citiți pe fața lui Teodor Atanasiu fascinația lichelei liberale!

Liberalismul din România își trăiește ultimele resturi de conștiință, de morală, ultimele resturi de viață… Pe un teren fertil, degajat de prostia și clientelismul de dugheană ale unei Opoziții liberale  fantomatice, marșul triumfalist al lui Victor Ponta, aflat în fruntea unui stol dens de lăcuste roșii, își continuă nestingherit drumul spre hambarele acestei națiuni…

Mersul înainte al noului PNL este, de fapt, un mers înapoi, iar indivizi precum Teodor Atanasiu, prin comportamentul lor de grotă, semnalizează, întregii lumi, că vechii-noi liberali nu au decât obiective de clan și gașcă, precum și interesul de a-i investi pe mafioți cu dreptul de a prădui această țară.

Niciun fel de prețuire pentru electoratul care a crezut în Iohannis și în noul PNL, nicio urmă de bun-simț și niciun atom de respect pentru cuvântul dat aliaților din PDL, împreună cu care au câștigat Președintele.

„Noi, fără PD, nu câștigam președintele. Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. (…) Noi am făcut o fuziune paritară, în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la președinție al partidului și ei ne-au dat sediu (râsete), locația în care funcționau. (…) Nu-i corect dar, dacă mâine ai prim-ministru, poți face ce vrei și ai tot…”, a spus, lingându-se pofticios pe bot, Teodor Atanasiu, în fruntea găștii lui de șpăgari liberali, care n-au nimic de-a face cu liberalismul.

Ne întrebăm și îl întrebăm pe acest sforar marca Hrebenciuc, primitiv la vorbă și îmbogățit din politică, fără a avea, în acest sens, vreun merit moral, intelectual sau profesional: de ce nu s-a ținut de nas, atunci când a lucrat, cot la cot, cu PSD, susținând cu înflăcărare bolșevică acel cadavru politic care s-a numit USL? De ce nu s-a ținut de nas, atunci când a organizat trădarea lui Crin Antonescu? Nu că Antonescu ar fi fost vreo ușă de biserică, dar, cu siguranță, că el a dispărut în neant din cauza scârbei care l-a cuprins, după ce indivizi ca Atanasiu l-au lovit pe la spate, în moalele capului? Oare de ce nu s-a ținut de nas tovarășul Atanasiu, când, în urmă cu câteva zile, liberalii lui au votat, alături de pesediști, tot felul de modificări aduse Codului Penal și Codului de procedură penală, în favoarea infractorilor din Parlament, reeditând, astfel, „marțea neagră” a pesedismului-izbăvitor?

Dacă d-l Klaus Iohannis a reprezentat, și noi sperăm că reprezintă încă, o picătură cu apă în mocirla noastră națională, noul PNL, prin vechii sforari și manglitori, reprezintă apologia unei denigrări morale dusă până la ultimele consecințe. În fapt, vechiul PNL și vechiul PDL, în caz că vor veni la Putere, nu au în comun decât ceea ce îi va despărți: lăcomia, clientelismul politic, incultura, devalizarea bugetului național, lovirea aliatului pe la spate, iar acolo unde e loc – alianța cu „inamicul” PSD, reeditând astfel acea golănie politică națională care a purtat numele de USL.

Oameni buni, schimbarea la față a României nu se poate face, dacă nu dispar din peisaj fețele politrucilor de tipul lui Teodor Atanasiu. Uitați-vă la expresia hâdă a feței lui și citiți pe ea fascinația lichelei liberale. Vă sugerează aceasta că purtătorul ei ar dori să se schimbe ceva în țara asta? Avid după avere și putere, incult, insultând prin lăcomie și comportament ideea creștină, Teodor Atanasiu jignește, dintr-o suflare, electoratul președintelui Iohannis, încălțând pantoful stâng cu piciorul drept și pantoful drept cu piciorul stâng, având, de altfel, o încălțăminte de-a dreptul specială: cu bombeurile în spate și tocurile în față! Imprimând, cu o frenezie uluitoare, înaintarea înapoi a unui PNL de strânsură, în care minciuna și trădarea sunt la loc de cinste!

Dumitru Sârghie

4 COMENTARII

  1. Oare cand ati spus adevarul,in urma cu ceva ani cand Basescu l-a usuit din functia de ministru si dvs spuneati ca este un ministru foarte bun luandu-i apararea ,iar Basescu este un dictator si destabilizator de guverne.Acest individ nu avea si atunci o fata de bidon turtit?A avut sau nu dreptate Basescu cand a cautat sa alunge aceasta gorila din politica?

  2. Cand in urma cu ceva ani Basescu l-a matrasit din functia de ministru ,ati spus ca se face un abuz si-l ridicati in slavi.Atunci nu avea aceiasi fata de bidon turtit acest Atanasiu?Cine a avut dreptate pana la urma Basescu sau aceasta gorila?

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments