AcasăLa ordinea zileiClient înșelat de o firmă din Slatina

Client înșelat de o firmă din Slatina

De data aceasta nu mai este vorba de banii din bugetul slătinenilor, ci de banul din buzunarul clienților. Rușinicăăăăă!!!!

Nu cu mult timp în urmă, fostul viceprimar al localității Cungrea din județul Olt, liberalul Florin Tudosia, a fost înșelat la foc automat de o vânzătoarea a unui magazin cu pretenții din Slatina. Practic, nefericitul eveniment s-a petrecut joia trecută, atunci când fostul viceprimar, mânat de pregătirile de toamnă, a dorit să achiziționeze de la acest magazin un butoi cu o capacitate de 300 de litri. Potrivit celor susținute de vânzătoarea magazinului situat pe str. Primăverii, la parterul blocului FA20, în schimbul sumei de 500 lei, cetățeanul din Cungrea ar fi achiziționat un butoi mult mai rezistent, confecționat din fibră de sticlă, ci nu unul confecționat din plastic alimentar, material cu o durată de utilizare mai mică, care se găsește în orice magazin de profil. „M-am dus la vânzătoare și am întrebat-o din ce material sunt făcute butoaiele scoase la vânzare, iar aceasta mi-a răspuns că sunt o ocazie unică, deoarece sunt confecționate din fibră de sticlă, produse care nu se găsesc oriunde, aduse de patroana magazinului tocmai din Grecia, nu ca cele comercializate de cei de la Magazinul DEDEMAN, care sunt confecționate din plastic alimentar.

magazin sinasFără să mai stau prea mult pe gânduri, am achitat prețul cerut de vânzătoare, am pus butoiul în mașină și m-am îndreptat spre casă. Odată ajuns acasă, după ce am dat jos butoiul din mașină, m-am uitat mai atent la el și am observat că pe el se află inscripționat un număr de telefon mobil. Am scos telefonul din buzunar și am sunat imediat la numărul respectiv, apel la care mi-a răspuns un domn de la o firmă cu sediul în orașul Băbeni din județul Vâlcea, firmă de la care au fost achiziționate butoaiele respective. Persoana în cauză mi-a confirmat, printre altele, că butoaiele livrate de firma din orașul Băbeni sunt confecționate din plastic alimentar, și nu din fibră de sticlă. Vizibil contrariat de cele aflate, a doua zi am plecat glonț la magazinul de la care am achiziționat butoiul și le-am spus celor de aici că m-au mințit, motiv pentru care vreau să-mi returneze banii dați. În loc să-mi dea banii pe loc, vânzătoarea mi-a zis cu mult calm să las butoiul aici, iar în momentul în care acesta se vinde, atunci voi primi banii înapoi. Când am auzit așa ceva, nu mi-a venit să cred! Este inadmisibil un astfel de comportament, de aceea sper ca organele în drept, prin intermediul ziarului dumneavoastră, să se autosesizeze și să ia măsurile legale”.

SC SINAS SRL

Firma sub umbrela căreia s-a derulat „acțiunea” se numește SC SINAS SRL, o firmă cu sediul în municipiul Slatina, la care acționară este Violeta Adelina Dincă, sora Loredanei Minodora Țiganu, fosta soție a lui Cristian Tomescu, un controversat om de afaceri de la noi din zonă. Deși cei doi sunt divorțați de ceva vreme, rămâne totuși inexplicabil faptul că numărul fostului soț al Loredanei Țiganu apare în firma CAFMIN SRL, o firmă care în ultimii ani a beneficiat de foarte multe lucrări de la Primăria Slatina. Dar cu amănunte despre firma CAFMIN SRL, cât și cu jongleriile comise de aceasta, de-a lungul timpului, vom reveni în numărul viitor. Cu Adelina Dincă, Cristian Tomescu este asociat în firma ACTIV UNICON SRL, o societate comercială înființată în anul 2005. Cu sora ei, Loredana Țiganu este asociată în firma REAL CRIS SRL. La rândul ei, Adelina Dincă mai este acționară în firmele KAY KIDS A.S. SRL și FRUIT AGROLAND MC SRL.

P.S: Același tip de butoi comercializat de SC SINAS SRL se vinde la DEDEMAN cu 70 de lei mai puțin!

 Ionuț Dumitrescu

1 COMENTARIU

  1. Am pătit si eu la fel cu niște dulapuri suspendate. In viața mea n-am văzut atâta tupeu ca la acest magazin!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments