AcasăLa ordinea săptămâniiCol. Ștefănescu suferă de „Anus contra naturii!”

Col. Ștefănescu suferă de „Anus contra naturii!”

Președintele Comisiei de Cultură din cadrul Consiliului Local al Municipiului Caracal, pepededistul Smarandache-Niculae Ștefănescu a fost   depistat, recent, de colegii săi, cu o „boală” des întâlnită în lumea politică actuală: „ANUS CONTRA NATURII!”

Lăsând gluma la o parte, d-l col. Ștefănescu se pune contra celui mai generos buget pentru cultură din istoria post-decembristă a Caracalului, invocând niște motive cu totul și cu totul puerile, încercând, astfel, să pună frână dezvoltării pe linie culturală a celui mai important spațiu spiritual al Oltului, fosta reședință de județ a Romanațiului istoric.

stefanescu caracal
Smarandache-Niculae Ștefănescu

Cu siguranță, primarul Edi Ciocăzanu este destul de inteligent să dejoace jocurile de culise ale Opoziției minoritare din Consiliul Local, fiindcă, nu-i așa?, dacă onor cultură nu e, nimic nu e!

LINIA ÎNTÂI


RELATED ARTICLES

9 COMENTARII

 1. Va salut, domnule Sarghie!
  Din respect pentru cititorii dumneavoastra si pentru dumneavoastra am sa fac unele clarificari:
  -In respectiva comisie nu s-a propus un buget pentru cultura,ci s-a supus spre dezbatere ,,Programul manifestarilor cultural-artistice pe anul 2014″.In 2013 aceste manifestari au fost bugetate cu aproximativ 7 miliarde lei vechi.In 2014 s-a propus o bugetare de aproximativ 17 miliarde lei vechi.Normal ,am intrebat de ce aceasta crestere si care a fost suma exacta cheltuita in 2013 pentru aceste manifestari, stiind ca au mai fost doua rectificari pozitive.Cei care au sustinut proiectul nu au putut raspunde.
  -S-a facut afirmatia ca ar fi bani pentru campanie dar nu-mi apartine si nici nu am sustinut-o, pentru ca sunt manifestari cu buget mare in decembrie, cand campaniile electorale vor vi terminate.
  -Am propus cresterea bugetului,cei drept ,cu o suma mica(3500 lei) pentru bugetarea activitatii din 22 decembrie,propunerea din comisie s-a transformat in amendament,dar in plen nu a fost aprobat(majoritarii care votasera pentru in comisie au votat impotriva in plenul consiliului).Deci am sustinut cresterea bugetului nu micsorarea lui.(puteti urmarii inregistrarea video a sedintei de plen).
  -Nu inteleg de ce majoritarii din comisie nu au fost de acord cu inregistrarea video a lucrarilor comisiei,propunere facuta de mine si respinsa de majoritari.Daca propunerea ar fi trecut nu mai erau astfel de discutii.
  -Comisia se ocupa si de alte domenii.Sanatatea si invatamantul,domenii prioritare la nivel national,la noi se regasesc cu alocari de fonduri mai mici ca in 2013.
  Cred in continuare ,domnule Sarghie ,ca puterea cuvantului(argumentul) trebuie sa faca diferenta intr-o dezbatere.Dezavuez jignirile si DEZINFORMAREA.
  Pentru orice discutie sau lamurire va stau la dispozitie.
  Al cetatenilor caracaleni,Stefanescu.

  • MULTUMESC,DLE COLONEL,SUNTETI UN OM DE ONOARE,ASA CUM II STA BINE ORICARUI OFITER AL ARMATEI ROMANE

 2. Dle colonel,e posibil ca eu sa fi facut o eroare,pentru ca nu v-am cerut si dvs.punctul de vedere…Dar aveti acum posibilitatea la un drept la replica generos oferit de publicatia noastra ,fara sa jigniti….Dati o explicatie coerenta pentru pozitia dvs.si noi nu ne dam la o parte sa spunem ca am gresit.Se pare insa ca dvs.nu aveti argumente si atunci e mai usor sa jignesti…Daca de exemplu puteti arghumenta ca acest buget este ptr.viitoarea campanie electorala,noi ne cerem scuze si ne predam in piata publica.Daca nu….nici nu stiti ce pierdeti…

 3. Draga autorule, sunteti in tema sau ati scris la comanda, dupa ureche ?! Tot ca pe vremuri ?
  Sa ma bag si eu in seama :
  acel Stefanescu , sau cum s-o numi el, nu are cum sa fie ,,Președintele Comisiei de Cultură,, ci , eventual, consilier -presedinte al
  comisiei pentru activitati social-culturale, CULTE, ÎNVĂŢĂMÂNT, SĂNĂTATE, SPORT, FAMILIE ŞI PROTECŢIA COPILULUI !
  Nu stiu daca pentru dvs are vreo importanta insa, aceasta comisie trebuie sa aiba in vedere o paleta mult mai larga de responsabilitati decat cea inteleasa de matale…Sau, sa pricep ca, pentru dumneata, autorule, componenta unei comunitati precum ,,culte, invatamant, sanatate, sport, familie si protectia copilului,, sa fie una de doi bani ?! Haide, bre, ce dreaku !
  Acum eu nu cunosc ce este la mijloc in aceasta chestiune semnalata in articol dar, luand in calcul faptul ca dezbaterii publice a bugetului nu i s-a alocat timpul cuvenit, prevazut de lege (!), dati-mi voie sa privesc cu circumspectie problematica …Nu m-ar mira ca lucrurile sa aiba chiar necuraţenii la mijloc !
  Asadar, as putea sa presupun , fara sa gresesc prea mult, ca ,,cel mai generos buget pentru cultură din istoria post-decembristă a Caracalului,, de care vorbiti, va sa fie, in situatia in care doar cultura este privilegiata, unul total dezechilibrat daca este sa avem in vedere un ansamblu care trebuie sa tinteasca asigurarea cadrului necesar pentru furnizarea serviciilor publice de interes local !
  Fara indoiala, cultura, reprezinta un obiectiv de interes pentru comunitate,oricare ar fi aceasta , atata timp cat nu se confunda cu circul…. Numai ca, in cazul de fata, indraznesc sa fac ramasag ca educatia, serviciile sociale pentru protectia copilului, a persoanelor cu handicap, sanatatea,tineretul, poate chiar si sportul sunt fetele mosului in aceasta poveste ! Si, atunci, despre ce vorbim, omule de cultura care sunteti, domnule Sarghie ? Probabil despre orice altceva decat despre principii…
  Pacat!
  PS Dvs chiar sunteti naiv sa credeti ca are vreo importanta ca acel Stefanesciu , de care vorbiti, este col ?! Sunteti in eroare…Poate sa fie si prelucrator prin aschiere, daca-si vede de treaba , conteaza, altfel nu ! Sau ati vrut sa fiti malitios ?!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments