AcasăActualitateCOMISII DE SPECIALITATE MARCA VÂLCOV!

COMISII DE SPECIALITATE MARCA VÂLCOV!

Recent, proaspăta echipă a Consiliului Local Slatina și-a configurat Comisiile de specialitate, pe aceleași principii stabilite de vechile administrații conduse de Darius Vâlcov. Mai clar, au fost bătute în cuie șapte comisii, fiecare fiind compusă dintr-un președinte, un secretar și un membru.

Propunerea făcută de consilierul liberal Andrei Iordache, aceea ca onor aceste comisii să fie formate din cinci indivizi (cu specificația legală că un consilier poate să reprezinte mai multe comisii) a fost respinsă de mașina de vot pesedisto-aldistă, coordonată de dr. Renică Diaconescu și Mihaela Stana. În continuare, vă prezentăm respectivele comisii și personajele care le alcătuiesc!

consilieri locali slatina 2016 netComisia de Buget Finanțe!

Gigi Vâlceleanu (PSD), un nume despre care slătinenii nu știu aproape nimic, iar ziariștii știu doar acest tânăr a fost sub protecția lui Darius Vâlcov și a căpătat, de fiecare dată, câte-o funcție grasă. Hălăi-șa!

Carol Kovacs (PSD) – fost președinte al PNL Olt, fost ministru liberal, în relația cu Parlamentul, fost deputat liberal și inspector-general al IȘJ Olt, pe linie liberală. Politicianul care a ilustrat cel mai pregnant că este urmașul în linie directă a lui Machiavelli și care nu știe să facă diferența între noțiunile de doctrină și ideologie. Singura lui deviză: „Scopul scuză mijloacele!”

Andrei Iordache (PNL)  – consilierul liberal trezit dintr-un somn (i)moral adânc, efectuat în casele de… toleranță ale PSD Olt.

Comisia pentru Amenajarea teritoriului și Urbanism!

Claudiu Stăncioiu (PSD), „cheia” cu care PSD va încerca să deschidă porțile Infernului. Atenție la evoluția acestui tânăr care are „misiuni” precise în Primăria Slatina. Atenție la… neatenție!

Aurel Roșu (PNL) – un liberal serios, care mai poate salva ceva din onoarea știrbită a liberalilor din Olt.

Cristian Bircea (ALDE) – un consilier experimentat, diplomat și cu calități oratorice deosebite. Va juca un rol important în ecuația PSD-ALDE, având în vedere faptul că „băieții” de la PSD sunt încă… sugari. Dumnezeu cu mila!

Comisia de Muncă și Protecție Socială!

Vasile Călini (PSD) – un ilustru anonim!

Mihai Cârloganu (PNL) – un „antipesedist” feroce, care a uitat că bunul său tată a făcut carieră în PSD Olt.

Radu Ioniță (ALDE) – vorba cântecului: „Chitarist, trompetist, trombonist!” El este omul care a gustat din plin plurivalența tuturor ideologiilor politice, sărind din creangă-n creangă. Într-o zi, nehotărât politic cum e, el își va tăia, singur, creanga de sub… cur! Succes!

Comisia de Învățământ, Sănătate, Familie și Protecția Copilului!

Renică Diaconescu (PSD) – Omul pe care PSD Olt, în abia trecuta campanie electorală, l-a scos, în câmp deschis, în bătaia puștii… Drept recompensă, liderii PSD Olt trebuie să decidă cine dintre el (Renică Diaconescu) și Cătălin Rotea merită să meargă în Parlamentul României. Vom trăi și vom vedea!

Aurelia Tănase (PSD) – sinecuristă, formată la școala creierelor spălate ale lui Darius Vâlcov.

Victor Iacobescu (PNL) – inspector general-adjunct, la IȘJ Olt, până la tăiatul cocenilor!

Comisia de Protecția Mediului, Agricultură și Turism!

Alexandru Berechet (PSD) – Obiect Zburător Neidentificabil! Deocamdată!

Ion Vătrai (PSD) – Trai pe… vătrai, la al doilea mandat. În primul mandat, el a avut o inițiativă referitoare la… rahații câinilor particulari. Drept răzbunare, câinii comunitari s-au înmulțit și își fac nevoile pe unde apucă… Semn de belșug.

Viorel Rogojinaru (PNL) – Omul pesedeului în PNL, că tot sunt la modă personajele sub… acoperire.

Comisia pentru Activități Culturale, Cultură și Sport!

Emil Popa (PSD) – primarul interimar care a dus greul dezastrului din Primăria Slatina, dezastru provocat de Vâlcov și Prina. Credem că ar fi meritat postul de viceprimar. Timpul, însă, le va așeza pe toate la locul lor!

Sorin Țârcomnicu (PNL) – unul dintre puținii liberali adevărați din PNL Olt. Nutrim speranța că nu va fi deturnat de la bunele sale intenții, de vreun dihor ateu local liberal.

Mihaela Stana (ALDE) – un fel de Speedy Gonzales al Consiliului Local Slatina. Este la fel de necesară pentru PSD, precum sunt apa și oxigenul pentru omenire.

Comisia Juridică și de Disciplină!

Eufrosina Brătoi (PNL) – o doamnă în amurgul carierei!

Constantin Pavlovici (PSD) – un ilustru anonim, care-mi inspiră încredere!

Ana-Maria Ciaușu (PNL) – o liberalistă care a strâns la… piept toate durerile lumii. Fac pariu că în cazul unei remanieri în conducerea PNL Olt, ea va rămâne tot în… picioare. Viitor de aur țara noastră are!

LINIA ÎNTÂI


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments