AcasăActualitateCompania de Apă Olt efectuează lucrări de investiții, pentru reabilitarea conductei de...

Compania de Apă Olt efectuează lucrări de investiții, pentru reabilitarea conductei de aducțiune SP Salcia-Oituz, pe lungime de 5,2 km

În cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt”, Compania de Apă Olt efectuează lucrări de investiții, pentru reabilitarea conductei de aducțiune SP Salcia – Oituz, pe lungime de 5,2 km.

Compania de Apă Olt investește peste 161 milioane de lei în reabilitarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare și pentru îmbunătățirea calității apei distribuite cetățenilor din municipiul Slatina.

„Compania de Apă Olt are și va avea, în următorii doi ani, intervenții pe 100 de străzi, însemnând reabilitarea rețelelor de apă pe 26 km, extinderea rețelelor de apă pe 10,10 km, reabilitarea rețelei de aducțiune pe 30,2 km și extindere rețelelor de canalizare pe 23,68 km.

Se lucrează și la construcția și echiparea celor două stații de tratare a apei, Salcia și Nicolae Bălcescu, care vor rezolva cea mai mare problemă legată de calitatea apei – turbiditatea, dar și la construcția depozitului de nămol, lângă Stația de Epurare Slatina.

Disconfortul de azi este pentru sănătatea și siguranța noastră, a tuturor!”, a declarat Cătălin Ușurelu, director al Companiei de Apă Olt.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments