AcasăActualitateCompania de Apă Olt extinde și se reabilitează rețelele de apă și...

Compania de Apă Olt extinde și se reabilitează rețelele de apă și canalizare, în Municipiul Caracal

Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția lucrărilor, are în desfășurare investiții pe opt străzi din Municipiul Caracal. Se va reabilita rețeaua de apă pe străzile: General Magheru – 1421 metri; Nicolae Titulescu – 1947 metri; Rozelor – 190 metri; Lotrului – 712 metri. Se va extinde rețeaua de apă, pe străzile: Aleea Poporului – 115 metri și Petre Puican – 400 metri. De asemenea, se va reabilita rețeaua de canalizare, pe strada Walter Mărăcineanu – 284 metri, și se va extinde rețeaua de canalizare, pe strada Târgu Nou – 1002 metri.

Investițiile fac parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă  „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”, proiect prin care Compania de Apă Olt investește aproximativ 110.000 .000 lei, pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, din municipiul Caracal.

Având în vedere complexitatea lucrărilor, care se întind pe toată lungimea străzilor, disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat. În timpul desfășurării acestor lucrări executate la adâncime, sistemul de alimentare cu apă din zonă este afectat și, de aceea, pot apărea, pe străzile unde se lucrează, modificări ale turbidității apei sau/și fluctuații de presiune.

„Compania de Apă Olt realizează aceste investiții pentru a îmbunătăți calitatea apei furnizate și condițiile de trai ale cetățenilor din municipiul Caracal, care vor fi racordați la rețelele de apă și canalizare.

Cu cât aceste lucrări de investiții sunt finalizate mai repede, viața cetățenilor din zonele menționate va reveni la normal, pentru că disconfortul de azi este pentru sănătatea și siguranța noastră, a tuturor! Investim azi pentru municipiul Caracal de mâine!”, a declarat Cătălin Ușurelu, director al Companiei de Apă Olt.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments