AcasăCompania de Apă Olt face apel la populație ca plățile să se...
Array

Compania de Apă Olt face apel la populație ca plățile să se facă on-line

Având în vedere ultimele măsuri luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, pentru a preveni și combate infecțiile cu Coronavirus, Compania de Apă Olt face apel la beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare să folosească pentru plata facturilor aplicația CAOmobile sau serviciile de internet banking.

„În această perioadă, este indicat să se evite aglomerările la casierii și să se păstreze distanța regulamentară față de ceilalți clienți. Recomandăm cetățenilor să evite deplasările la Biroul Unic al Companiei de Apă Olt sau la sediile secundare CAO. Pentru a obține informații sau a depune documente pentru obținerea de avize și autorizații, punem la dispoziție adresa de e-mail: office@caolt.ro sau numărul de telefon: 0249. 431.750.

cao mobile 783Pentru sesizarea problemelor legate de sistemul de alimentare cu apă și canalizare, dar și alte intervenții pe rețele, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat: 0249.423.419. Activitatea la casieriile CAO și la Biroul Unic se desfășoară după program normal. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se precizează într-un comunicat emis de Compania de Apă Olt.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments