Print this Post


  Compania de Apă Olt introduce rețele de apă potabilă și canalizare în șapte comune din județul Olt

  Recent, Compania de Apă Olt a reușit să semneze un contract important ce face parte din proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”, proiect finanțat prin fonduri europene. Astfel, s-a semnat cel de-al 15 contract, din cele 26, câte sunt prevăzute în proiect, contractul pentru introducerea rețelelor de apă și canalizare în comunele Fărcașele, Dobrosloveni, Bălteni, Perieți, Schitu, Gostavățu, Băbiciu și Scărișoara. Valoarea totală a proiectului este de 240 milioane euro și presupune introducerea a 77 de km de rețele de apă potabilă și aproximativ 16 km de canalizare.

  Proiectul presupune ca, în comuna Fărcașele, să fie realizați 16 km de rețea apă potabilă și 7 km de canalizare. Pentru comuna Dobrosloveni, sunt estimați 7 km de rețea apă potabilă și 2 km de canalizare. Locuitorii din comunele Perieți și Bălteni vor beneficia de rețeau de apă potabilă și canalizare. În schimb, pentru comunele Schitu, Gostavățu, Băbiciu și Scărișoara sunt prevăzute lucrări doar pentru introducerea apei potabile.

  Ionuț Dumitrescu

   

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/compania-de-apa-olt-introduce-retele-de-apa-potabila-si-canalizare-in-sapte-comune-din-judetul-olt/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *