AcasăActualitateCompania de Apă Olt investește în Municipiul Caracal

Compania de Apă Olt investește în Municipiul Caracal

Compania de Apă Olt continuă investițiile în județul Olt. Acum, are în desfășurare lucrări pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare pe 37 de străzi din Municipiul Caracal, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”.

Lucrările vizează străzile: I.L. Caragiale; Calea Craiovei; George Coșbuc; Arhitect Ion Mincu; Aleea Bujorului; Aleea Brâncuși; Decebal; Aleea Lalelelor; Târgu Vechi; Negru Vodă; Mircea Vodă; Doamna Stanca; Tudor Vladimirescu; Salcâmului; Neagoe Basarab; Petru Maior; Grigore Alexandrescu; Negru Vodă; Calea Rahovei; Dobrogeanu Gherea; 1 Decembrie; Vornicu Ureche; Vasile Alecsandri; Radu Calomfirescu; Măceșului; Elena Doamna; General Tell; Nicolae Ursu Horia, Progresului; Popa Șapcă; 13 Decembrie; Maior Cernea; Cooperativei; Bogdan Vodă; Ștefan cel Mare; Torentului; Poenari.

„Având în vedere complexitatea lucrărilor, care se întind pe toată lungimea străzilor și umiditatea mare, specifică lunilor de toamnă, disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat.

În timpul desfășurării acestor lucrări executate la adâncime, întreg sistemul de alimentare cu apă din zonele respective este afectat și, de aceea, pot să apară, pe străzile unde se lucrează, modificări ale turbidității apei sau/și fluctuații de presiune.

Compania de Apă Olt realizează aceste investiții, pentru a îmbunătăți calitatea apei furnizate și condițiile de trai ale cetățenilor, care vor fi racordați la rețeaua de apă a municipiului Caracal.

La peste 109 milioane de lei se ridică investițiile pe care Compania de Apă Olt le face în reabilitarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare din municipiul Caracal”, a declarat Cătălin Ușurelu, director al Companiei de Apă Olt.

În urma investițiilor, municipiul Caracal va beneficia de: reabilitarea rețea de apă – 53,003 km; extindere rețea de apă – 7,44 km; reabilitare rețea de canalizare – 13,66 km; extindere rețea de canalizare – 18,26 km; 58 de puțuri reabilitate; 8 stații de pompare apă construite.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments