AcasăActualitateCompania de Apă Olt – lucrările pentru extinderea rețelelor de apă și...

Compania de Apă Olt – lucrările pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în orașul Scornicești sunt în plină desfășurare

Lucrările pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare ale Companiei de Apă Olt, în orașul Scornicești, sunt în plină desfășurare. Lucrările fac parte din proiectul cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”. Compania de Apă Olt investește, în orașul Scornicești, aproximativ 28 milioane lei.

În desfășurare, sunt lucrările pe străzile Teiuș și Coastei, unde se introduc rețele de canalizare noi și se fac racorduri.

Pe strada Peneș Curcanul, unde s-au extins rețelele de apă și canalizare, se va face inspecția video, la fel ca și pe străzile Paltinului și Poștașului, unde s-au executat rețele de canalizare noi.

 „Lucrările la Scornicești se desfășoară conform graficului, echipele noastre sunt, în  permanență, pe teren și le monitorizează, pentru că vrem să se lucreze bine și să nu avem probleme, ulterior.

Vom moderniza, complet, infrastructura de apă și canalizare din orașul Scornicești, pentru că, în ultimii ani, singurele investiții mari care s-au făcut și se fac în acest oraș sunt cele ale Companiei de Apă Olt.

Noi investim în această comunitate, în creșterea nivelului de trai al cetățenilor și vrem să le aducem tuturor, la poartă, rețelele de apă și canalizare.

Respectăm această promisiune, deoarece oamenii din Scornicești merită să aibă un trai mai bun, mai sigur, mai sănătos”, a declarat Cătălin Ușurelu, director general al Companiei de Apă Olt.

Rețeaua de apă se extinde pe 20 de kilometri, iar rețeaua de canalizare pe 20,7 kilometri.

În perioada următoare, noi lucrări pentru extinderea rețelei de canalizare vor începe pe strada Mărgineni.

Dragoș Sîrghie

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments