AcasăActualitateCompania de Apă Olt – modalități de plată a facturilor, în contextul...

Compania de Apă Olt – modalități de plată a facturilor, în contextul codului galben de caniculă

Având în vedere avertizarea cu cod galben de caniculă, Compania de Apă Olt a transmis un comunicat de presă, cu privire la modalități de plată a facturilor. Clienții Companiei de Apă Olt sunt sfătuiți să evite deplasările la casierii și să folosească alte metode de plată, deoarece timpul este prețios, sănătatea este importantă, factura plătită la timp este o sarcină rezolvată.

Facturile pentru serviciile de apă și canalizare se pot achita, simplu și ușor, doar tastând, de pe telefonul mobil, sau mergând la un punct de plată PayPoint, Payzone sau UN DOI.

Iată care sunt modalitățile de plată, detaliate, care se găsesc și pe factura pe care o primiți, în fiecare lună, de la Compania de Apă Olt: aplicația CAOmobile, care funcționează, atât pe telefoane cu sistem de operare Android, putând fi descărcată, gratuit, din Google Play, cât și pe telefoanele mobile cu sistem de operare IOS și poate fi descărcată, gratuit, din AppStore. După instalare, beneficiarii trebuie să creeze un cont nou, prin completarea datelor, codului de client și numărului de contract, informații care se găsesc pe ultima factură emisă de Compania de Apă Olt.

Factura se mai poate plăti prin serviciul de Direct Debit sau prin serviciile internet banking la BCR – Banca Comercială Română si BRD – Group Societe Generale, precizând cod client si număr factura; prin intermediul rețelei de Multifuncționale de numerar Non-Stop Banking a BCR- Banca Comercială Română, obligatoriu cu factura; prin intermediul rețelei de ROBO+MBA BRD –Group Societe Generale.

O altă modalitate recomandată este prin virament bancar, în unul din conturile: RO33BRDE290SV14995572900 deschis la BRD Group Societe Generale, precizând cod client și număr factură; RO28RNCB0200074442340001 deschis la BCR – Banca Comercială Română, precizând cod client și număr factură; sau prin numerar, prin intermediul terminalelor PayPoint, Payzone sau UN-DOI. Clienții trebuie să se prezinte cu factura, la orice magazin în care se găsește un astfel de dispozitiv, pentru efectuarea plăților.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments