AcasăActualitateCompania de Apă Olt pregătește șantierul pentru construcția primei stații de tratare...

Compania de Apă Olt pregătește șantierul pentru construcția primei stații de tratare a apei

În perioada 16-19 martie 2022, Compania de Apă Olt va efectua lucrări premergătoare construirii primei stații de tratare a apei din municipiul Slatina, investiție care face parte din cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”.

„Aceste lucrări constau în devierea unor conducte cu diametru mare, care sunt amplasate pe terenul unde se va construi stația de tratare apă.

În cazul în care durata execuției acestor lucrări complexe se va prelungi și volumele de apă din rezervorul și Castelul de Apă de pe Dealul Grădiște nu vor fi suficiente pentru alimentarea cu apă a orașului de jos, alimentarea cu apă se va face din rețeaua de distribuție apă din partea de sus a orașului.

Din acest motiv, în perioada menționată, dar și câteva zile după finalizarea lucrărilor, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune.

Disconfortul de azi este pentru sănătatea și siguranța de mâine!”, a declarat Cătălin Ușurelu, director al Companiei de Apă Olt.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments