Print this Post


  Compania de Apă Olt – spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Slatina și comuna Slătioara

  În zilele de 19, 20, 21 și 22 aprilie a.c., Compania de Apă, sediul secundar Slatina, va efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă în municipiul Slatina și comuna Slătioara.

  În zilele de 19 și 20 aprilie 2021, se vor efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de jos și din partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 21:30, până a doua zi, la ora 5:30.

  În zilele de 21 și 22 aprilie 2021, în același interval orar, se vor efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de sus a municipiului Slatina și din comuna Slătioara.

  „Furnizarea apei potabile nu va fi oprită, în timpul spălării rețelelor publice de alimentare cu apă din cele două localități. Pe parcursul desfășurării lucrărilor și o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidității apei și fluctuații de presiune.         

  Menționăm că aceste lucrări de spălare a rețelelor publice de alimentare cu apă, care se efectuează periodic, sunt necesare pentru îmbunătățirea calității apei furnizate și pentru eliminarea problemelor de turbiditate.

  Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a declarat Cătălin Ușurelu, director al Companiei de Apă Olt.

  Dragoș Sârghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/compania-de-apa-olt-spalari-ale-retelelor-publice-de-alimentare-cu-apa-potabila-in-municipiul-slatina-si-comuna-slatioara/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *