AcasăPoliticaComuna Deveselu – Alegerile de primar, un examen care poate da ora...

Comuna Deveselu – Alegerile de primar, un examen care poate da ora exactă în politica liberală din Olt

Campania electorală pentru instalarea unui primar în comuna strategică Deveselu „a intrat, oficial, în linie dreaptă., spune liderul PNL Olt, dl senator Liviu Voiculescu. Din partea liberală, pentru această funcție candidează Marius Iulian Aliman, fiul fostului și destoinicului prima Ion Aliman, care a plecat la Cer (Dumnezeu să-l odihnească în pace!) cu puțin timp înainte de ultimele alegeri locale din septembrie 2020… Aceste alegeri, în sine, reprezintă, pentru liberalii din Olt, un examen care, odată câștigat, poate da ora exactă în politica liberală din județul lui Eugen Ionesco, supranumit județul absurdului…Iată ce ne spune președintele PNL Olt, d-l senator Liviu Voiculescu, referindu-se la acest eveniment…

„Pragmatism nedisimulat, viziune liberală și încredere în oameni… Sub aceste aspecte, campania electorală liberală pentru funcția de primar al comunei oltene Deveselu a intrat, oficial, în linie dreaptă, odată cu depunerea candidaturii lui Marius Iulian Aliman. I-am stat alături, l-am încurajat și l-am asigurat de întreg suportul nostru în misiunea pe care și-o asumă de a continua parteneriatul puternic și constructiv cu deveselenii, inițiat și respectat de regretatul primar.

Astăzi, alături de un candidat capabil și demn, clădit „după chipul și asemănarea” unui tată care a pus performanța în rând cu datoria de edil, liberalii olteni au militat în mijlocul deveselenilor pentru speranță, pentru rațiune, pentru viitorul comunei Deveselu și pentru dorința de a vedea continuate proiectele și inițiativele edilitare care au schimbat radical în ultimii ani imaginea localității. Succes, Marius Aliman!! #un_primar_pentru_Deveselu #un_primar_liberal”.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments