AcasăActualitateComuna Ianca – sistem modern de alimentare cu apă

Comuna Ianca – sistem modern de alimentare cu apă

Primăria Comunei Ianca a finalizat și recepționat obiectivul de investiții „Prima înființare a sistemului de alimentare cu apă în satul Ianca, Comuna Ianca, județul Olt”.

La acțiunea de recepție, au participat: Mirel Pascu – primarul comunei Ianca; Ionuț Ivan și Virgil Delureanu – vicepreședinți ai Consiliului Județean Olt; Alexandru Stănescu – președintele Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia și Emil Marinescu – consilier județean.

„Apa are o importanță covârșitoare pentru existența vieții. Fără apă, nu ar putea exista nici omul, nici animalele, nici plantele. A fost un drum lung, cu multă muncă dar, împreună, am reușit!

Mulțumim tuturor colaboratorilor, dar și cetățenilor, care au așteptat foarte mult acest proiect atât de necesar localității noastre. Am realizat acest proiect pentru oameni, pentru comunitate!”, a declarat Mirel Pascu, primarul comunei Ianca.

Prezent la întâlnire, Ovidiu Domozină, administrator public al comunei Ianca, a spus:

„Rețeaua de distribuție se întinde pe 16,38 km, fiind executate 734 branșamente individuale, captarea făcându-se cu puțuri forate.

De asemenea, prin intermediul proiectului satul Ianca beneficiază și de o stație de tratare dotată cu 3 filtre turbidex, 3 filtre CAG, o stație de osmoză inversă Q=24mc/h și o instalație de postclorinare”.

Dragoș Sîrghie


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments