AcasăPoliticaComunicat de presă

Comunicat de presă

Urmare a articolelor apărute în presa locală referitor la declarațiile personajului Costinel Alecsandrescu, care s-a autointitulat președinte al Partidului Mișcarea Populară Olt, comunicăm următoarele:

 1. Cum poate considera acest personaj ANTIBĂSIST și PESEDIST convins, că poate fi președintele singurului partid din județul Olt care promovează cu adevărat principiile și valorile democrației și politicii de dreapta?!

 2. Este exclus ca un ANTIBĂSIST și PSD-ist convins să fie luat în considerare de către conducerea centrală a Partidului Mișcarea Populară pentru vreo funcție în partid.

 3. Principiul promovării în funcții de conducere asumat de partidul Mișcarea Populară este cel al sprijinului popular, al simplilor membri de partid.

 4. Organizația Olt a fost fruntașă la strângerea de semnături pentru fondarea Partidului Mișcarea Populară, reflectând faptul că a reușit să-i strângă în jurul său pe toți nemulțumiții de politicile USL-ului și pe oamenii dornici de implicare.

 5. Partidul Mișcarea Populară este ghimpele din coasta USL-ului care își subordonează și cumpără alte organizații politice din județul Olt.

 6. Partidul Mișcarea Populară nu se va lăsa virusat de toxinele USL-ului dintr-un motiv simplu: suntem fideli agendei modernizatoare a României.

 7. Recomandăm acestui personaj, Costinel Alecsandrescu să ia legătura cu cel pe care l-a susținut în alegerile prezidențiale din anul 2009, cu portavocea în mână pe Mircea Geoană, cum este să te culci președinte și să te trezești …


1 COMENTARIU

  1. Pmp este ghimpele din coasta USL care isi subordoneaza si cumpara alte organizatii politice din judetul Olt?ASTA REIESE DIN TEXT…VIRGULE INTRE SUBIECT SI PREDICAT SAU PUSE AIUREA…AGENDA MODERNIZATOARE…Partid de analfabeti,in frunte cu tiganul analfabet si laudaros…

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments