AcasăActualitateComunicat de presă

Comunicat de presă

Sâmbătă, 24.10.2015, orele 14.00, a fost finalizat proiectul de dezvoltare  personală, destinat tuturor adolescenților („YouthMax”) și adulților („Mastermind”) interesați de schimbări pozitive și ameliorări care să se producă nu numai în viața lor, ci și în a celor cu care interacționează.

„Alina Iacubovschi Coaching & Trening”, Asociația pentru Educații Nonformale „D’ACCORD” și doamna Daniela Cristuinea, voluntar, au elaborat un proiect de dezvoltare personală care s-a desfășurat, timp de o săptămână, în Corabia, județul Olt. Ambele programe au avut ca scop principal conștientizarea importanței pe care o are în viața noastră, personală și profesională, dezvoltarea continuă. Pentru că, doar adăugându-ne constant valoare nouă, putem adaug dărui calitate vieții și relațiilor pe care le avem.

proiect corabia 1Vizați au fost adolescenții și adulții, care s-au arătat încântați să descopere noi modalități prin care pot să devină mai eficienți și mai împliniți, prin utilizarea de metode interactive, nonformale, dintre care unele prezentate în premieră. „Alina Iacubovschi Coach & Trainer Certificat International John Maxwell Team” s-a implicat ca specialist și a organizat, pentru cele 3 grupe de tineri, alcătuite din elevi, programul „YouthMax” – un program în care s-a vorbit despre creștere personală, formarea caracterului integru și stima de sine. Grupurile „Mastermind”, create pentru adulți, au fost formate din dascăli de la instituțiile de învățământ din comunitate și salariați ai Primăriei Corabia. Acestea au avut ca bază de discuție legile dezvoltării personale, oportunitățile de a-ți descoperi și crește potențialul, pornind de la convingerea că schimbarea este răspunsul la multe blocaje și bariere.

Toate acțiunile au fost deschise publicului larg, care a beneficiat de gratuitate și de o atmosferă propice achiziționării de abilități și cunoștințe.

„Dezvoltarea personală este secretul unei vieți armonioase, susține Alina Iacubovschi. Doresc să împart acest secret la cât mai multă lume, primind în schimb multă mulțumire sufletească”. De fapt, ele sunt cuvintele-cheie ale inter-relaționării, sub influența cărora s-au derulat și cursurile din proiect.


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments