Comunicat

Recent, întreaga conducere a PNL Olt, în frunte cu președintele Ioan Ciugulea, și-a dat demisia, în urma ședinței Biroului Politic Teritorial Olt al acestei formațiuni.

Biroul Județean de Coordonare al Fundației Mișcarea Populară din Olt salută gestul curajos făcut de președintele Ioan Ciugulea și colegii săi politici, considerându-l ca pe un act de recunoaștere a neputinței și a modului dezastruos cu care USL Olt administrează acest județ. Deși cam târziu, președintele Ciugulea și întregul său aparat politic au recurs la o minimă demnitate, renunțând – în bloc – de a mai fi martori la căratul apei și marionetele partidului unic – PSD.  Un partid a cărui clientelă politică a pus stăpânire pe acest județ, controlându-l discreționar și sfidând orice regulă a bunului-simț.

marian vasile deschidereDacă până mai ieri totul părea încremenit în proiect, iată că încet-încet adevărul iese la suprafață, iar Opoziția începe și în județul Olt să prindă contur. Demisia conducerii PNL Olt reprezintă astfel un semnal cât se poate de concludent, un semnal care se adaugă la semnalele majore trase de Mișcarea Populară, cu privire la haosul moral, social și economic, produs pe bandă rulantă de guvernarea Ponta și de acoliții săi din teritoriu.

Așteptăm un gest similar și din partea unei grupări a PSD Olt. O grupare, care – din lașitate și neputință – a închis, până acum, ochii, făcându-se că nu observă bătaia de joc pe care conducerea acestei formațiuni o revarsă nu numai asupra marelui electorat, dar și a celor care au deservit, cu vârf și îndesat, mașina de vot a așa-zisului USL Olt.

De fapt, USL Olt înseamnă doar PSD, iar PSD este autorul moral al tuturor suferințelor prin care trece majoritatea populației din țară și din județul Olt. 

MARIAN VASILE
Președintele Fundației Mișcarea Populară, Filiala Olt


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments