AcasăActualitateConcurs de dans național – Împreună pentru viitor

Concurs de dans național – Împreună pentru viitor

Astăzi, 26 aprilie a.c., cu începere de la ora 11.00, echipe de dans modern și dans tradițional din județele Olt, Dolj, Gorj, Vâlcea, Mehedinți și Teleorman vor participa la etapa regională a concursului de dans național „Împreună pentru viitor”, concurs ce face parte din Strategia Națională de Acțiune Comunitară (SNAC).

„Fiecare județ se va prezenta cu o echipă de dans modern și o echipă de dans tradițional (24 copii) însoțite de profesori îndrumători și coordonatori SNAC. În finalul concursului, se vor califica două echipe, la fiecare secțiune, pentru etapa națională, care se va desfășura la Piatra Neamț, în luna mai”, a declarat prof. Felicia Man, inspector școlar general.

La acest concurs, din partea județului Olt, vor participa echipa de dans modern de la Organizația „Trebuie” și elevi voluntari de la Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu” din Slatina, pregătită de prof. Claudia Nițulescu și Carmen Popescu, o echipă de dans tradițional de la Școala Gimnazială Specială Balș și voluntari de la Școala Gimnazială Nr. 1 Balș pregătită de prof. Victoria Măinescu, Nicolae Constantina Tița și Ecaterina Crețu.

Ionuț Dumitrescu


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments