AcasăActualitateConcurs de fotografie umoristică

Concurs de fotografie umoristică

Iubitorii de fotografie și umor se pot înscrie, până pe data de 30 septembrie a.c., la Salonul Național de Fotografie din cadrul Festivalului-Concurs de Umor „Oltenii & Restu’ Lumii”, ediția XX. Festivalul este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Cultural Olt, în colaborare cu Consiliul Județean Olt, Primăria Municipiului Slatina, Consiliul Local al Municipiului Slatina, Școala Populară de Arte și Meserii Slatina, Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”, Muzeul Județean Olt, Centrul  Cultural  „Eugen Ionescu”  Slatina, Ansamblul Profesionist pentru Promovarea Culturii Tradiționale „Doina Oltului”, și se va desfășura în perioada 9-12 octombrie 2014.

La secțiunea de fotografie umoristică, poate participa orice creator de fotografie din România, cu minim trei, maxim șase lucrări, monocrom sau color, nepublicate în presă și nepremiate la alte concursuri din țară sau străinătate. Lucrările vor fi expediate, în format digital, prin e-mail, pe adresa: casaciurea@yahoo.com. Vor fi transmise, totodată, numele, prenumele, adresa concurentului, adresa de e-mail și numărul de telefon.

„Lucrările admise în concurs și cele premiate vor fi printate, pe cheltuiala organizatorilor, și vor rămâne în patrimoniul C.J.C.P.C.T.  Olt, care le va putea face publice în mass-media, de a le publica în broșuri sau cărți ce vor fi editate ulterior, pentru promovarea festivalului, fără acordarea drepturilor de autor. Primii trei clasați, în urma jurizării vor fi anunțați în timp util, pentru a putea participa, pe cheltuiala organizatorilor, la o probă finală, de fotografiere în aerul liber al festivalului de umor”, a declarat Valeru Ciurea, referent de specialitate în cadrul CJCPCTC Olt și organizator al salonului.

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments